Visma | Raet Academy

Het trainingsaanbod van Visma | Raet

Als je werkt of gaat werken met onze software wil je daar uiteraard optimaal gebruik van kunnen maken. Onze trainingen geven je inzicht in de mogelijkheden van onze software. We streven ernaar dat je de opgedane kennis direct kan toepassen in de dagelijkse praktijk.

Ons trainingsaanbod is te bekijken via ons leerportaal. Om direct naar het leerportaal toe te gaan, klik je op één van de onderstaande knoppen. Wil je eerst een globaal overzicht van ons aanbod raadplegen zonder dat je inlogt, klik dan op de button Menukaart onderaan de pagina.

Ga via één van de onderstaande knoppen direct naar het leerportaal en bekijk de volledige beschrijvingen voor trainingen.

Inloggen op het leerportaal

Inloggen op het leerportaal gaat via Mijn Visma Raet. Als je voor de eerste keer gaat inloggen wordt er automatisch een Mijn Visma Raet-account aangemaakt, indien je nog geen Mijn Visma Raet-account hebt. Ook wordt het nieuwe leerportaal als tegel beschikbaar gesteld binnen Mijn Visma Raet: zo kan je met één klik inloggen op het nieuwe leerportaal.