“Hoe zorg ik voor voldoende gezonde, gekwalificeerde én betrokken medewerkers?”

Een vraagstuk waar veel HR-professionals in het onderwijs mee te maken hebben. Enerzijds doordat de war for talent enorm is en anderzijds door het toenemende personeelstekort als gevolg van verzuim en het stijgende aantal gepensioneerden. Kopzorgen waar snel oplossingen voor nodig zijn. 

Op 10 mei denken we daarom in mogelijkheden! Naast energieke keynotes die inspireren en tips delen, neem je deel aan een expertsessie en delen we inzichten uit de HR benchmark. Hiermee ben jij in één dag op de hoogte van de veranderingen op de arbeidsmarkt, trends en ontwikkelingen in het HR-beleid en de toekomst van HRM. Kortom: alles om geïnspireerd naar huis te gaan voor jou als HR-professional in het onderwijs!

Wat je op deze dag kunt verwachten

  • Praktische tips en tricks rondom thema’s als werving & selectie, employer branding en duurzame inzetbaarheid
  • Je volgt alle keynotes en één expertsessie naar keuze in de break-out
  • Ontmoet mede-professionals en ontdek de nieuwste toepassingen

Programma

12:30 - 13:00 Ontvangst met lunch
13:00 - 15:00 Break-out sessie

 

 

Toelichting Break-out sessies

(HR) Wet- en regelgeving 

Hopelijk is er straks een nieuw kabinet en hebben we daarmee ook meer duidelijkheid over onder andere flexmedewerkers en contractvormen. Want volgt het nieuwe kabinet het SER-advies omtrent flexwerken op? Hoe gaan we om met oproepkrachten? En wat is de definitie van 'ziek en piek'? In deze sessie nemen Joke van der Velpen en Fred Asbroek je mee in de laatste ontwikkelingen rondom wet- en regelgeving voor HR-professionals.

Vitaliteit

Hoe houd je medewerkers gezond en vitaal? En hoe regel je dit op de werkplek? Tot waar ligt de verantwoordelijkheid als werkgever? En hoe kijk je aan tegen job-vitaliteit? Onder meer deze vragen komen aan bod tijdens de break-out sessie van Marco Winkel, HR Director bij Visma | Raet.

Samen werken aan het onderwijs van morgen

Laat je meevoeren in de Connected Experience van Visma! Wellicht heb je het al gezien in de media: Visma Nederland heeft afgelopen jaren meerdere succesvolle softwarebedrijven overgenomen. Wat doen al die bedrijven met elkaar en op welke manier is dit voor jouw onderwijsorganisatie interessant? Wil je meer weten over de andere Visma bedrijven die actief zijn in het HR domein en bedrijfsvoering zoals spend management en finance? Dan is deze sessie helemaal voor jou. Samen met Visma | ProActive & Visma Software nemen we je mee in de mogelijkheden van de Connected Experience voor het onderwijs.