Bruto / netto salaris berekenen

Jouw salaris in 2023

Benieuwd wat er netto over blijft van je bruto maandsalaris, of andersom? Hieronder bereken je eenvoudig de gevolgen op jouw salaris of uitkering in 2023. Het effect op je loon door een andere baan, een loonsverhoging of een auto van de zaak, je ziet het direct.

 

Efficiënter verlonen

Je wilt altijd de juiste salarissen betalen aan medewerkers. Maar Cao's (en de wet- en regelgeving) zijn in de afgelopen jaren steeds complexer geworden. Hoe zorg je altijd voor een up-to-date en foutloze salarisadministratie?

Met onze payroll software, ver doorgevoerde automatisering en ondersteuning op wet- en regelgeving, word je optimaal ontzorgt. Zo ben je zeker van de juiste loonstrook en dat je altijd de juiste bedragen betaalt.

Meer over onze salarisadministratie software

Proforma tool zakelijk inzetten?

Organisaties die in hun dagelijks werk vaak te maken krijgen met bruto/netto berekeningen willen direct een antwoord zonder ingewikkelde berekeningen.

Deze organisaties kunnen voor hypotheekaanvragen, het vaststellen van pensioenpremies of het netto salaris van een sollicitant gebruik maken van Proforma. Proforma ondersteunt een groot aantal Nederlandse cao’s en krijgt automatisch updates van nieuwe en aangepaste wettelijke regelingen.

Lees meer over Proforma

Salaris berekenen op mobiel

Benieuwd naar jouw netto salaris in 2023? Ga daarvoor naar deze pagina op je PC of tablet. Download gratis de Visma |Raet Netto app voor de berekening van jouw salaris op dit moment.

Apple Store    Google Play

Toelichting op de bruto / netto salarisberekening

Visma | Raet software helpt je om de meest nauwkeurige salarisberekening te maken. Het resutaat van de bruto / netto berekening is indicatief. Je kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Uitleg over jouw loonstrook

Op jouw meest recente loonstrook vind je de gegevens die van belang zijn voor een nauwkeurig resultaat. Wil je meer weten over de opbouw van jouw loonstrook?

Naar uitleg over jouw loonstrook

Bruto / netto software voor organisaties

Veel organisaties hebben inmiddels gekozen voor Proforma software van Visma | Raet.

De voordelen

  • Voer een bruto-nettoberekening uit op basis van geldende wet- en regelgeving 
  • Bespaar tijd en richt gemakkelijk profielen in om berekeningen mee te maken 
  • Bespaar tijd doordat vrijwel alle grote cao’s al voor je zijn ingericht 
  • Krijg eenvoudig inzicht in de werkgeverslasten 
  • Krijg snel inzicht in de loonberekening over meerdere jaren

Meer weten over
Visma | Raet?

Wil je graag meer weten wat Visma | Raet voor jou kan betekenen? Laat dan je gegevens achter. We nemen dan snel contact met je op!

Neem contact op