Uitleg over jouw loonstrook

Hoe wordt jouw salarisstrook opgebouwd? En wat betekenen de begrippen die erop staan? Hieronder kun je voorbeelden van een loonstrook downloaden. Bekijk het in het overzicht wat we hebben gemaakt.

Bekijk uitleg loonstrook

Hieronder vind je nog twee voorbeelden die niet terugkomen in het bovenstaande document.

Download voorbeeld loonstrook (pdf)

LOONSTROOK POLITIE

PENSIOEN OF UITKERING SPECIFICATIE

Meer weten?

Wil je graag meer weten wat Visma | Raet voor jou kan betekenen?  Laat dan je gegevens achter. We nemen dan snel contact met je op!

Neem contact op

Uitgelichte HR software oplossingen

HR administratie software

Actuele medewerker- en organisatiedata vormen de basis van je digitale HR-administratie. In het HRM-systeem van Visma | Raet beheer je eenvoudig medewerkergegevens. Op organisatieniveau leg je de organisatiestructuur vast inclusief afdelingen, kostenplaatsen etc.

HR administratie software
Salarisadministratie software

Hoe zorg je altijd voor een up-to-date en foutloze salarisadministratie? Met onze online salarisadministratie, ver doorgevoerde automatisering en ondersteuning op cao’s en wet- en regelgeving, word je optimaal ontzorgt. Zo ben je zeker van de juiste loonstrook en dat je altijd de juiste bedragen betaalt.

Salarisadministratie software
Digitale personeelsdossiers

Altijd en overal inzicht in actuele digitale personeelsdossiers. Of het nu gaat om salarisstroken, jaaropgaven, arbeidsovereenkomsten of diploma’s, medewerkers en managers kunnen er eenvoudig bij en voegen zelf documenten toe.

Digitale personeelsdossiers