Dag van de HR-professional: zet jouw HR-collega in het zonnetje

16 maart - Dag van de HR-professional: zet jouw HR-collega in het zonnetje

Door al dat thuiswerken vergeten we bijna met welke fikse uitdagingen HR te maken heeft. Het afgelopen jaar stond voor hen in het teken van boeien, binden en faciliteren. En dat in een vrijwel volledige online wereld. Maar ook nu en voor in de toekomst staat hen een grote klus te wachten. Want hoe wordt thuiswerken na de coronacrisis georganiseerd?

Uit ons recentelijk onderzoek onder ruim 1.250 Nederlandse medewerkers, blijkt dat het gros (85%) nooit meer volledig op kantoor gaat werken. Overigens staat twee derde van de Nederlanders weer te popelen om naar kantoor te gaan. Voornamelijk om hun collega’s weer te zien. Voor HR een pittige kluif om deze ‘hybride’ vorm van werken optimaal in te (gaan) richten.

Kortom, een heel goed moment om eens stil te staan hoe belangrijk je HR-collega nu voor je is. Dus waardeer hem of haar snel met een gratis gepersonaliseerde video!

Video aanvragen

Oprechte aandacht is cruciaal

Ook HR Directeur Marco Winkel en HR-professional van het jaar Moniek van Beckhoven hebben te maken - gehad - met flinke uitdagingen. In deze video vertellen ze onder andere hoe je die uitdagingen omzet in kansen.

Zet jouw HR-collega in het zonnetje met een gepersonaliseerde video 

Laat weten hoe blij je bent met jouw HR-collega en verras hem of haar op 16 maart met een gratis persoonlijke video. De eerste honderd aanvragen krijgen ook nog een voucher voor het boek ‘Socrates op sneakers Praktische gids voor het stellen van goede vragen’ van Elke Wiss cadeau.

Video aanvragen

Nieuws

Twee derde van (thuis)werkend Nederland staat weer te popelen om naar kantoor te gaan

Twee derde van (thuis)werkend Nederland staat weer te popelen om naar kantoor te gaan

Naar kantoor gaan was nog nooit zo populair. Ze kijken er vooral naar uit om hun collega’s weer te zien. Het idee dat ze straks weer naar kantoor mogen, maakt medewerkers nu al gelukkig.

Lees meer

Werkend Nederland: nooit meer 100 procent naar kantoor

Werkend Nederland: nooit meer 100 procent naar kantoor

Wat we allemaal denken, wordt bevestigd: wanneer we weer veilig naar kantoor mogen, verwacht het gros van werkend Nederland (85%) nooit meer volledig op kantoor te werken. Bijna een derde (31%) gaat er wel vanuit dat het kantoor zijn vaste of haar standplaats wordt, maar wordt gecombineerd met werken vanuit huis.

Lees meer