Interim Services

Heb je capaciteitsproblemen op jouw HR-afdeling, komt de voortgang van de salarisproductie in gevaar of zoek je tijdelijke expertise op het gebied van e-HRM? Bij Interim Services van Visma | Raet vind je altijd de juiste professionals om de continuïteit van jouw werkzaamheden en projecten te bewaken.

Onze junior-, medior- en senior- interim professionals

Onze professionals beschikken over actuele kennis op het gebied van payroll en de diverse e-HRM applicaties waarmee jij werkt. Zij hebben ruime ervaring in de non-profit sector en de zakelijke markt en zijn zowel tijdelijk als op projectbasis inzetbaar. Bovendien zijn alle payroll professionals Nirpa gecertificeerd zodat je verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Naast het ondersteunen van Visma | Raet klanten kunnen wij ook interim professionals aanbieden met kennis van andere e-HRM en Payroll systemen.

Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een beroep doen op:

Wij werken graag voor klanten van Visma | Raet

Linda van Ispelen

Linda van Ispelen

Interim Professional

Ik ben Interim Professional bij Visma | Raet omdat het super leuk en leerzaam is om in verschillende keukens mee te kijken en de klanten te ondersteunen in hun processen. Daarnaast is het verrassend te zien hoe onze klanten op verschillende niveaus en bedrijfstakken om gaan met onze producten.

Harold Zwaan

Harold Zwaan

Interim Professional

De leukste uitdaging is het project waar de klant en ik na afronding van een opdracht een goed gevoel aan overhouden.

Willy Zoomer

Willy Zoomer

Interim Professional

“De rol van functioneel beheerder en salarisadministrateur of de combi van beide rollen bij diverse klanten spreekt mij zeer aan. Daarnaast is de grote mate van zelfstandigheid van deze functie een pre.”

Onze werkwijze

Visma | Raet neemt het gehele selectie en matchingsproces voor haar rekening. Dit bespaart u tijd en geld. Het matchingsproces is bovendien geheel vrijblijvend. Voordat wij aan de slag gaan, brengen wij eerst gezamenlijk uw behoefte in kaart en stemmen de werkzaamheden en verwachtingen af. Vervolgens matchen wij vraag en aanbod op basis van de gevraagde kennis, ervaring en competenties.

U hoort binnen 24 uur of wij één of meerdere kandidaten beschikbaar hebben in ons uitgebreide netwerk. Onze professionals zijn in veel gevallen in vaste dienst van Visma | Raet en beschikken allemaal over goede referenties en relevante werkervaring. U ontvangt van elke kandidaat een uitgebreide motivatie, beschikbaarheid en tariefstelling.

Zodra u heeft besloten wie u wilt spreken, coördineren wij de verdere afspraken. Onze accountmanagers zijn aanwezig bij het kennismakingsgesprek om de gemaakte afspraken te borgen. Zij briefen de betrokken professionals zodat zij goed voorbereid bij u op gesprek komen.

In 2016 hebben we na een inspectie van VRO Certification, conform NEN 4400-1 van de Stichting Normering Arbeid (SNA), het SNA-keurmerk ontvangen. Dit keurmerk is er voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen en (onder)aannemers van werk. Het heeft als doel fraude en illegaliteit te bestrijden en risico’s voor ondernemingen te beperken.

Contractvormen

Als u een professional via ons inzet heeft u de keuze uit de volgende contractvormen:

Interim constructie

U zet een professional in voor de duur van het project. Dit geeft u maximale vrijheid en flexibiliteit.

Detavast constructie

U sluit een tijdelijke overeenkomst af en bepaalt na afloop of u de professional kosteloos wilt overnemen. U kunt zich zo een goed beeld van de professional vormen, voordat u overgaat tot een vast dienstverband.

Is er behoefte om direct iemand vast in dienst te nemen? Dat kan uiteraard ook. Hierbij werken we met een eenmalige fixed fee.

Waarom kiezen voor Visma | Raet?

  • Diepgaande kennis van systemen, processen en wet- & regelgeving
  • Uitgebreid netwerk in zowel de non-profit serctor als de zakelijke markt
  • Mogelijkheden voor zowel flexibele als vaste contractvormen
  • Korte lijnen tussen professionals, Visma | Raet en opdrachtgevers
  • Matchingsproces op basis van no cure no pay 

Aan de slag als interim professional voor Visma | Raet

Met meer dan 10.000 klanten in Nederland biedt Visma | Raet interim professionals toegang tot diverse opdrachtgevers in verschillende branches. Wekelijks benaderen wij onze interim professionals voor nieuwe aanvragen.

Lees meer

 

vera-van-koot.png