Meer informatie over de verkieizing HR-professional van het jaar

Over de verkiezing

HR-professional van het jaar-verkiezing

De HR-professional van het jaar-verkiezing wordt mogelijk gemaakt door HR-dienstverlener Visma | Raet. Dit is het eerste jaar dat Visma | Raet deze verkiezing organiseert. Juist dit jaar heeft de HR-professional laten zien welke belangrijke rol zij spelen in de organisatie. Er is door de coronacrisis veel veranderd voor de medewerkers. Het virus bracht ieders (werkende) leven in de war. Even sparren met je collega’s, een praatje bij de koffieautomaat en gezamenlijk lunchen waren ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Maar dit is geen reden om de organisatieambities opzij te schuiven en in te leveren op werkgeluk. Juist in deze onzekere tijden hebben HR-professionals een groot verschil gemaakt.

Maar hoe houd je in deze tijd medewerkers betrokken en gelukkig? En hoe achterhaal je wat er werkelijk leeft bij de medewerker? Tijdens de coronacrisis is gebleken dat het essentieel is voor zowel medewerkers als werkgevers om de belevingswereld van elkaar te begrijpen en duidelijke afspraken met elkaar te maken. HR speelt hierbij als strategisch partner een belangrijke rol. Daarnaast is het niet niks om een goede werk-privé balans te vinden. Kortom: de druk op HR was de afgelopen periode door COVID-19 extra hoog. 

Daarom vindt Visma | Raet dat de HR-professionals dit jaar extra in de schijnwerpers mogen staan en start met de verkiezing HR-professional van het jaar 2020!

Waarom HR-professional van het jaar worden?

Als HR-professional van het jaar mag je een jaar lang deze titel dragen en ontvang je de felbegeerde wisselbokaal. Daarnaast win je ook een mooi prijzenpakket met onder andere een ontspan arrangement t.w.v. € 100,-.