Meer informatie over de verkieizing HR-professional van het jaar

Verloop van de verkiezing

Nominatie

Vanaf 14 oktober tot en met 8 november kan iedereen een HR-professional nomineren of zelf genomineerd worden. Laat ons in een korte motivatie weten waarom jij vindt dat de door jou genomineerde HR-professional deze titel verdient. Op basis van deze motivatie kiest de vakjury, bestaande uit Marco Winkel (HR Director, Visma | Raet), Guus van Kampen (Directeur Orgplan), Niels Blokker (Directeur Solkie), Nienke van Dijk (HR-adviseur bij HR-dienst.nl) en Yvonne Bekers - (KLM) de top 4. De genomineerden worden 18 november bekend gemaakt.

Bekendmaking top 4 en stemmen

Na de bekendmaking van de top 4 gaan deze HR-professionals en hun organisaties aan de slag met het werven van stemmen. Op deze website komt een eigen promotiepagina, zodat we meer over de top 4 HR-professionals te weten komen. De deelnemers uit de top 4 maken een korte video van zichzelf, waarin ze bijvoorbeeld vertellen over hun ervaringen en wat ze (anders) hebben gedaan tijdens de coronacrisis. Kortom, hét moment voor de HR-professional om zich te profileren en anderen te inspireren. Deze video komt op de promotiepagina. Visma | Raet zorgt voor social media-packages met tekst en beeldmateriaal, zodat de HR-professionals stemmen kunnen gaan werven. Visma | Raet zorgt tevens voor aandacht voor de campagne via LinkedIn.  

Stemmen kan tot en met 4 december 2020. 

De uitreiking

Op 8 december 2020 is het zover! De uitreiking van de landelijke titel HR-professional van het jaar. Meer informatie over de uitreiking volgt.