Meer informatie over de verkieizing HR-professional van het jaar

Over de verkiezing

HR-professional van het jaar-verkiezing 2021

De HR-professional van het Jaar-verkiezing wordt mogelijk gemaakt door HR-dienstverlener Visma | Raet. Dit is het tweede jaar dat Visma | Raet deze verkiezing organiseert. Want wederom heeft de HR-professional laten zien welke belangrijke rol zij spelen binnen de organisatie. Ook 2021 was een bijzonder jaar waarin we van thuiswerken weer langzaam terug naar de werkplek mochten en vervolgens weer naar thuiswerken zijn gegaan. Even snel bij een collega langslopen om te sparren, een praatje bij de koffieautomaat en gezamenlijk lunchen waren ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Maar dit is geen reden om de organisatieambities opzij te schuiven en in te leveren op werkgeluk. Juist in deze onzekere tijden maken HR-professionals een groot verschil.

Maar hoe houd je in deze tijd medewerkers betrokken, bevlogen en gelukkig? En hoe achterhaal je wat er werkelijk leeft bij de medewerker? Ook dit jaar is gebleken dat het essentieel is voor zowel medewerkers als werkgevers om de belevingswereld van elkaar te begrijpen en duidelijke afspraken met elkaar te maken. HR speelt hierbij als strategisch partner een belangrijke rol. Daarnaast is het niet niks om een goede werk-privé balans te vinden. Kortom: de rol van HR was in 2021 wederom onmisbaar voor de organisatie. Daarom vindt Visma | Raet dat de HR-professionals dit jaar extra in de schijnwerpers mogen staan en start met de verkiezing HR-professional van het jaar 2021!

Waarom HR-professional van het jaar worden?

Als HR-Professional van het jaar mag je een jaar lang deze titel dragen en ontvang je de felbegeerde trofee. Daarnaast win je ook een mooi prijzenpakket met:

  • een ontspan arrangement t.w.v. € 200,- euro
  • twee VIP-tickets voor La Vuelta in bij het Bergpaviljoen in Amersfoort op 20 augustus 2022
  • een LinkedIn workshop voor tien medewerkers van jouw organisatie

Ben je op zoek naar hoe je jouw medewerkers betrokken, bevlogen en gezond houdt? Of wil je geïnspireerd worden op ander HR-gebieden? Luister dan nu naar ‘HR Praat’; dé podcast die iedere HR-professional een bak vol advies, inspiratie en oplossingen geeft!

Luister naar HR Praat