Over Visma | Raet

Onze corporate story

Vanuit de salarisverwerking werd Visma | Raet de grondlegger van HR-cloud software. In de loop der jaren groeiden we uit tot een toonaangevende speler op het gebied van HR en Uitkering Excasso op de Nederlandse markt en een opkomende speler in de internationale markt. Visma is als leverancier van business software met 10.000 medewerkers een grote speler in Scandinavië. Met de overname door Visma en het combineren van het merk Visma | Raet zetten we een nieuwe stap.

Zonder jou zou ons verhaal incompleet zijn

Als onderdeel van Visma zijn we op weg om de grootste Cloud Enterprise Software Provider van Europa te worden. Achter elke reis gaat een verhaal schuil: het verhaal over wat we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Als medewerker, leverancier en klant van Visma | Raet maak je onderdeel uit van onze reis. Zonder jou zou ons verhaal incompleet zijn.

Wat we belangrijk vinden

De wereld globaliseert, digitaliseert en individualiseert in rap tempo en dat brengt een fundamentele verandering met zich mee. Werk en privé zijn steeds meer verbonden met elkaar. Leven en werk zijn onderdelen van het grotere geheel. Daarom richten we ons bij Visma | Raet op de persoon. We creëren HR-solutions die inspelen op de individuele behoeften van onze gebruikers.

Snel reageren en succesvol innoveren is voor elke organisatie een voorwaarde voor succes. Goede software die de bedrijfsprocessen ondersteunt is hiervoor essentieel, maar zeker zo belangrijk zijn de juiste talenten op de juiste plek. Daar helpen we bij: met onze HR-software kunnen de talenten binnen je organisatie optimaal presteren.

Wat we bieden

Al ruim vijftig jaar zijn we pioniers als het gaat om automatisering, de cloud en mobiel. Deze solide basis in combinatie met agile innovaties helpt ons om simpele, slimme en intuïtieve oplossingen te creëren die het leven van 1,7 miljoen mensen makkelijker maken.

We ontwikkelen producten en diensten die organisaties en hun medewerkers in staat stellen om het maximale uit zichzelf te halen

We weten waar het om draait: producten en diensten ontwikkelen die organisaties en hun medewerkers in staat stellen om het maximale uit zichzelf te halen. Efficiëntie, performance management, systeemintegratie, people analytics, talent ontwikkeling… het zijn stuk voor stuk onderwerpen waar we veel van afweten. De Visma | Raet combinatie leidt ertoe dat we ons portfolio gaan uitbreiden met andere software die jou kan helpen om je bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten. Een eerste stap hierin is het toevoegen van Visma.net, een toonaangevend finance-programma in de cloud.

We streven ook naar het relevant en bruikbaar maken van data. Onze software biedt intelligente inzichten die HR-afdelingen in staat stellen om gefundeerde beslissingen te nemen en alles uit een organisatie te halen wat erin zit.

Wat ons drijft

Onze missie? We willen de volgende stap in de wereld van HR zetten. De partner zijn voor HR-afdelingen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Wij maken het afhandelen van alledaagse administratieve taken simpel, zodat HR-professionals zich kunnen richten op het laten groeien van het talent van hun medewerkers en het verbeteren van hun leven. Want mensen moeten hun talenten maximaal kunnen benutten terwijl ze hun HR-zaken in één click afhandelen.

Onze software en services worden ontworpen door mensen voor mensen. Jouw behoeften staan centraal in alles wat we doen. We zoomen in op het detail om later weer een stap terug te nemen om het grotere geheel te overzien. Het allerbelangrijkste hierbij is dat we inzoomen op onze gebruikers – op jou.

Meer weten?

Wil je meer weten over Visma | Raet? Lees hier meer over onze corporate story, onze directie, events, nieuws en veel meer.

Meer over Visma | Raet