Wie verdient de titel ‘HR-professional van het jaar 2020’?

Wie verdient de titel ‘HR-professional van het jaar 2020’?

Stem op jouw favoriet!

Afgelopen maand heeft (thuis)werkend Nederland zijn of haar favoriete HR-collega mogen nomineren om mee te doen met de HR-professional van het jaar-verkiezing. De HR-professionals staan, zeker in deze tijd, voor grote uitdagingen. Dit is ook wel gebleken uit alle inzendingen. Zij zijn ontzettend creatief geweest om de medewerkers gemotiveerd en betrokken te houden bij de organisatie. Ook terwijl er volledig vanuit huis werd gewerkt.

"Dit jaar met corona heeft hij zich als belangrijke drijvende kracht opgesteld om de mentale gezondheid van onze medewerkers en de verbinding onderling op peil te houden.”

Bron: nominatie Erik van der Heide HR-professional van het jaar-verkiezing


Het was voor de jury dan ook niet eenvoudig om een top vier samen te stellen. Iedere HR-professional blonk uit op zijn of haar eigen manier. Na lang beraad is het gelukt en willen wij jullie voorstellen aan de vier HR-professionals die de komende weken gaan strijden om de titel: ‘HR-professional van het jaar 2020’. De HR-professional met uiteindelijk de meeste stemmen wint de verkiezing. Stemmen kan tot en met 4 december!

RTL Z en Visma | Raet maken op dinsdag 8 december de HR-professional van het jaar bekend

8 december om 20:30 uur is het zover! Dan maakt de vakjury live bij RTL Z de winnaar van de ‘HR-professional van het jaar-verkiezing’ bekend. En jij kan erbij zijn, vanuit huis! Wat kan jij als HR-professional in deze extreme tijden leren van de winnaar? Je kunt het hem of haar direct vragen! Ben je er bij? Schrijf je dan hier in.

Schrijf je hier in