Meer informatie over de verkieizing HR-professional van het jaar

Verloop van de verkiezing

Nominatie

Vanaf 3 januari tot en met 21 januari 2022 kan iedereen een HR-professional nomineren of zichzelf nomineren. Van HR-directeur tot Salarisadministrateurs en van HR-adviseurs tot Recruiters; iedereen heeft meegeholpen om HR ook in 2021 weer tot een succes te maken. Laat ons in een korte motivatie weten waarom jij vindt dat de door jou genomineerde HR-professional deze titel verdiend. Na 21 januari is het niet meer mogelijk om HR-professionals te nomineren. De genomineerden worden op 24 januari bekend gemaakt via https://www.vismaraet.nl/hr-professional-van-het-jaar

Stemmen op nominees

In de periode van 24 januari tot en met 4 februari 2022 kan iedereen zijn stem uitbrengen op zijn favoriete HR-professional.

Van Top 10 naar Top 5

Na het tellen van de stemmen, ontstaat er een top tien. Tussen 7 en 18 februari 2022 zal de vakjury, bestaande uit Marco Winkel (HR Director bij Visma | Raet), Claudia Braaksma (Directeur HR bij Stichting BKR), Ron de Ligt (Hoofd HR a.i. Bij Unicoz Onderwijsgroep) en Lilian Beuken (Stafmanager HR bij Stichting Mondriaan), op basis van de motivaties een top vijf kiezen. De HR-professionals die tot de top 5 behoren worden telefonisch op de hoogte gesteld op 18 februari 2022.

Stemmen op Top 5

Na de bekendmaking van de top vijf gaan deze HR-professionals en hun organisaties aan de slag met het werven van stemmen. Op deze website komt er een eigen promotiepagina, zodat we meer over de top vijf HR-professionals te weten komen. Samen met de top 5 nemen we een videoreeks op waarin zij één voor één met juryvoorzitter Marco Winkel in gesprek gaan over hun nominatie en een prestatie van het afgelopen jaar waar ze met trots op terugkijken. Kortom, hét moment voor de HR-professional om zich te profileren en anderen te inspireren.

Naast de promotievideo’s zorgt Visma | Raet voor social media-packages met tekst en beeldmateriaal. Zo kunnen de HR-professionals stemmen gaan werven. Visma | Raet zorgt tevens voor aandacht voor de campagne via LinkedIn. Stemmen kan tot en met 11 maart 2022.

De uitreiking

Op de Dag van de HR-professional, de derde dinsdag van maart, is het zover! De uitreiking van de landelijke titel HR-professional van het jaar 2021 zal online plaatsvinden. Meer informatie over de uitreiking volgt.