Declaraties in een keer invoeren

Met de functionaliteit declaraties is invoer van de declaratie op de centrale personeels- of salarisadministratie definitief verleden tijd. De medewerker voert zelf de declaratie in en via workflow wordt deze digitaal goedgekeurd. De parafen die je kende van papieren formulieren worden nu digitaal verzameld. De administratie hoeft alleen nog te controleren. Na goedkeuring worden de declaraties automatisch in de salarisadministratie opgenomen, verwerkt en betaald.

Altijd real time informatie

Medewerkers hebben altijd inzicht in de status van zijn/haar ingediende declaratie. Hij kan via de functionaliteit Declaraties real time de voortgang bekijken.

Minder fouten, hoge kwaliteit declaraties

Een medewerker kan alleen declareren wat voor hem van toepassing is. Door bij de invoer hier al op te controleren voorkom je op de administratie veel correctiewerk. Daarnaast controleert de functionaliteit Declaraties direct op maximale en/of minimale vergoedingen die van toepassing zijn. Foutieve invoer is hiermee dus niet langer mogelijk.

Automatische staffelberekening km vergoeding

De  functionaliteit Declaraties kan werken met gestaffelde vergoedingen. Maak je gebruik van een gestaffelde kilometerprijsberekening (bijv. de eerste 10 km tegen € 0,19 en daarboven € 0,15)? Je hoeft dit niet meer handmatig bij te houden, de berekening doet de  functionaliteit Declaraties. Dit scheelt een hoop gedoe en bespaart veel tijd.

CAO ondersteund

In de functionaliteit declaraties zijn de belangrijkste en meest gebruikte declaratie soorten voorgedefinieerd. CAO specifieke regelingen zijn al ingebouwd. De ingebruikname van de functionaliteit wordt hierdoor erg gemakkelijk. Je kan zo aan de slag.

Klantervaringen