Gesprekscyclus - Visma | Raet

Gesprekscyclus

'Ik kan nu snel en eenvoudig zien welke afspraken ik heb gemaakt met mijn baas.'

Soorten beoordelingsgesprekken

Welke stappen je ook binnen het jaarlijkse beoordelingsproces hebt opgenomen, je kan ze allemaal onderbrengen in de functionaliteit Gesprekscyclus. Planninggesprekken, POPgesprekken, functioneringsgesprekken of beoordelingsgesprekken? Je hanteert je eigen terminologie en structuur.

Functieprofielen

Op basis van een beoordelingsprofiel kan je medewerkers beoordelen. Voor elk gesprek kan je een apart profiel samenstellen. Je kan ervoor kiezen om een profiel op basis van competenties samen te stellen. Uit de competentiebibliotheek kies je de juiste competenties en geef je per functie aan wat de normscore is. Op basis van dit beoordelingsprofiel kan je vervolgens de medewerker gaan beoordelen en scoren.

Afspraken

De (ontwikkel)afspraken die je maakt met de medewerker leg je vast in deze module en kan je eenvoudig monitoren.

360° beoordelingen

Met de functionaliteit Gesprekscyclus kan je ook vormgeven aan 360 graden feedback. Naast de manager kan je ook medewerkers en de medewerker zelf om input vragen. Deze beoordelingen leg je vervolgens eenvoudig naast elkaar  om de verschillen en overeenkomsten te bespreken.

Proces bewaking en ondersteuning

Middels de workflow in de module Gesprekscyclus kan je het proces wat een beoordeling moet Middels de workflow in de  functionaliteit Gesprekscyclus kan je het proces wat een beoordeling moet doorlopen eenvoudig digitaal vormgeven. Daar waar het gaat over de goedkeuring van een beoordeling kan dit proces naar eigen wensen en behoeften digitaal ingericht worden. Zo kan je handtekeningen digitaal verzamelen en notificaties en herinneringen door de module laten versturen.

Integratie functionaliteit Gesprekscyclus met het elektronisch dossier

Natuurlijk is het binnen de functionaliteit Gesprekscyclus mogelijk om afspraken vast te leggen en deze per brief te versturen aan de medewerker. Je maakt hiervoor gebruik van de integratie met het Elektronisch dossier. De standaard brieven die je stuurt kan je vullen met de resultaten en gegevens uit het gesprek. Zo maakt de functionaliteit Gesprekscyclus het wel heel makkelijk!

Klantervaringen