Personeelsdossier altijd en overal beschikbaar

Het Personeelsdossier is een digitale kopie of vervanging van alle papieren personeelsdossiers. Contracten, formulieren, verslagen, brieven, geprinte e-mails, loonstroken en veel meer: alles wordt digitaal opgeslagen.

Door het Personeelsdossier te delen met managers en medewerkers is het altijd en overal beschikbaar. Je hoeft de dossiers niet meer op te diepen uit de kast. Met name als werknemers en managers over veel verdiepingen of verschillende locaties zijn verspreid biedt het Personeelsdossier een grote toegevoegde waarde.

Vraag een demo aan

Digitale loonstroken

Digitale loonstroken worden uiteraard direct na de salarisverwerking in het Personeelsdossier opgenomen. Afhankelijk van de keuze van de medewerker wordt deze ook per e-mail of per post aangeboden. Zo bespaar je veel op handling en portokosten.

Sjablonen

Veelgebruikte brieven leg je vast als Word-sjabloon. Door de integratie met MS Office kan je hier eenvoudig gebruik van maken. Dit biedt gemak, snelheid en eenduidigheid in de stijl.

Veilig

De inhoud van het Personeelsdossier is uiteraard niet voor iedereen beschikbaar. De gegevens zijn daarom professioneel beveiligd. Gebruikers krijgen alleen toegang tot die onderdelen van het dossier die ze ook daadwerkelijk mogen inzien.

Direct toegang Personeelsdossier - Outlook

Versturen van documenten en het opnemen van e-mails in het Personeelsdossier kan eenvoudig door de Outlook-integratie.

Klantervaringen