Met de functionaliteit Verlofregistratie stelt je jezelf en medewerkers in staat om snel, overzichtelijk en eenvoudig verlof aan te vragen.

Verlofrecht automatisch berekend

Een medewerker gaat minder werken, gaat in- of uitdienst, wordt ziek of bereikt een bepaalde leeftijd. Dit zijn stuk voor stuk gebeurtenissen waardoor de verlofrechten veranderen. De functionaliteit Verlofregistratie rekent dit natuurlijk automatisch voor je uit.

Verlofregistratie geïntegreerd met salaris

Kopen of verkopen van verlofuren of medewerkers die uit dienst gaan? De afrekening met de module salaris is volledig geïntegreerd. Je hoeft die ingewikkelde berekeningen niet meer zelf te doen. De functionaliteit Verlofregistratie neemt je ook dit werk uit handen.

Geen discussie over verlofsaldo

Uiteraard worden verlofaanvragen niet goedgekeurd voordat manager of P&O er naar heeft gekeken. Via workflow worden aanvragen, correcties, aankoop en verkoop van dagen etc goedgekeurd en geregistreerd. Zo heb je ook binnen de functionaliteit Verlofregistratie de zekerheid dat je niks mist. De werknemer kan altijd zien wat de status van de verlofaanvraag is en wordt op de hoogte gesteld als de verlofaanvraag is behandeld. Transparantie ten top.

 

Klantervaringen