Toekomstbestendige organisatie? 11 adviezen!

Toekomstbestendige organisatie? 11 adviezen!

In deze whitepaper komen elf manieren aan bod om medewerkers up-to-date te houden, flexibel inzetbaar te maken en te mobiliseren.

Gezonde & wendbare organisatie

Voor een toekomstbestendige en wendbare organisatie zijn flexibel inzetbare medewerkers nodig, die zelf werken aan hun eigen ontwikkeling.

Om zover te komen, is strategische personeelsplanning (SPP) een belangrijk hulpmiddel. Daarbij is ontwikkeling geen doel op zich, maar een manier om de kennis en vaardigheden van medewerkers beter aan te laten sluiten bij de zakelijke doelen van de organisatie. In deze whitepaper komen elf manieren aan bod om medewerkers up-to-date te houden, flexibel inzetbaar te maken en te mobiliseren.

Hoe krijg je een gezonde en wendbare organisatie? Met strategische personeelsplanning ontdek je hoe je je organisatie toekomstbestendig kunt maken. En hoe je daadwerkelijk werk kunt maken van de duurzame en flexibele inzetbaarheid van medewerkers. Daarbij moet je je richten op drie kernvragen: Hoe zorg je ervoor dat medewerkers up-to-date blijven? Hoe zorg je ervoor dat ze flexibel inzetbaar zijn en dat ze hun waarde op de arbeidsmarkt behouden?

Download de whitepaper

* Verplichte velden