Het hybride kantoor

Het hybride kantoor

zo zorg je dat het werkt!

Veel organisaties overwegen om medewerkers ook na de coronacrisis meer thuis te laten werken. Er ontstaat dan een hybride kantoormodel, waarbij medewerkers slechts deels op kantoor werken. Maar voor het zover is, is het belangrijk om persoonlijk bij te praten. Zo ontdek je bovendien welke medewerkers extra ondersteuning nodig hebben. Geef mensen daarnaast de ruimte om weer te wennen aan het kantoor.

Ook al werkt een deel van de medewerkers in het hybride kantoor op afstand, toch kan het helpen om elkaar regelmatig in het echt te zien. Dat is niet alleen belangrijk voor het ontstaan van teamvertrouwen, maar kan ook bijdragen aan de mentale veerkracht van medewerkers.

Inrichting hybride kantoor

Tijdens de coronacrisis zijn zowel werkgevers als medewerkers doordrongen geraakt van de grote voordelen van thuiswerken, zoals een hogere productiviteit, minder reistijd en meer autonomie. Ook de risico’s zijn duidelijk, zoals een verslechterde werk-privé balans en een verminderde betrokkenheid. Het is de kunst van die inzichten gebruik te maken en het hybride kantoor zo in te richten dat medewerkers efficiënter, flexibeler en effectiever werken maar zich ook gelukkiger voelen.

Vul bijgaand formulier in om alles over dit onderwerp te lezen.

Lees de whitepaper

* Verplichte velden