Succesvol competentiemanagement met HRM software

Succesvol competentiemanagement met HRM software

Deze whitepaper behandelt zes concrete voordelen die moderne HRM software oplevert bij de doorstroom van werknemers binnen organisaties.

Dankzij deze eHRM systemen hebben HR-adviseurs en management team helder zicht op de aanwezige competenties binnen de organisatie (Competentiemanagement). De software helpt HR-afdelingen en leidinggevenden bij het optimaal voeren en benutten van beoordelings- en functioneringscycli. Ontwikkeling en doorstroom van medewerkers wordt hierdoor maximaal gestimuleerd. Workforcemanagement verloopt gestroomlijnder dan ooit. De juiste krachten komen zo sneller terecht op de juiste plaatsen binnen de organisatie. Talent wordt dankzij e-HRM daarom optimaal benut.

Competentiemanagement geeft inzicht

Dankzij de invoering van moderne eHRM krijgen organisaties maximaal zicht op de competenties, talenten en ontwikkeling van werknemers. Niet alleen worden beoordelings- en functioneringsgesprekken op tijd gehouden op basis van de juiste informatie. Ook kunnen ontwikkelingsdoelen binnen het systeem eenvoudig worden gekoppeld aan de juiste opleidingstrajecten. Dankzij e-HRM worden leidinggevenden en HR-adviseurs ontlast van tijdrovende procedurele en administratieve taken op het gebied van Workforcemanagement.

Werknemers voelen zich bovendien zich meer gewaardeerd. Zij krijgen de kans hun talenten te ontwikkelen, kunnen sneller doorgroeien naar interessante nieuwe functies en zijn extra gemotiveerd zich in te zetten voor de organisatie.

 

Download de whitepaper

* Verplichte velden