Whitepaper: Flexibele Arbeidsvoorwaarden

Dé magneet voor het behouden en aantrekken van talent

Aantrekkelijk werkgeverschap is in de huidige krappe arbeidsmarkt een voorwaarde voor het behoud van personeel én het werven van nieuwe talenten. Werkzoekenden hebben iets te kiezen en het oog valt dan niet alleen op die werkgever waar het salaris goed is, maar ook en vooral op een omgeving die goed aanvoelt en motiverend is. Als dat niet het geval is, kijken ook bestaande medewerkers snel verderop bij een andere werkgever.

Een open werkklimaat met keuzevrijheid en veel eigen verantwoordelijkheden voor medewerkers sluit aan bij deze tijd, ook omdat organisaties steeds wendbaarder worden. Om als werkgever het verschil te maken, zijn flexibele arbeidsvoorwaarden als strategisch beloningsinstrument daarom echt van nu. Als de mogelijkheden en de waarde daarvan maar wel duidelijk zijn en continu gecommuniceerd worden met de medewerkers.

In deze whitepaper lees je meer over wat flexibele arbeidsvoorwaarden precies zijn, welke vormen bestaan en waarom ze bijdragen aan meer plezier op de werkvloer. Daarnaast geven we acht tips hoe je flexibele arbeidsvoorwaarden succesvol invoert in je organisatie.

Download de whitepaper

* Verplichte velden