Team Consulting HR Self Service & Payroll steekt handen uit de mouwen op Zorgboerderij De Kruidenhoeve

Bij Visma | Raet werken we hard om HR elke dag weer wat makkelijker te maken. Maar we steken ook graag de handen uit de mouwen om actief mee te werken aan een betere samenleving. Elke medewerker krijgt per jaar een dag beschikbaar om zich in te zetten voor het goede doel. Onze collega’s van Consulting HR Self Service & Payroll hebben deze week de handen vuil gemaakt op Zorgboerderij De Kruidenhoeve in Milheeze.

kruidenhoeve2.jpg

De Kruidenhoeve is een prachtige locatie midden in de Peel waar zorg geboden wordt aan zowel ouderen als jongeren. De dag startte met een korte rondleiding door zorgmanager Sharon Scase en Jitske, één van de eerste bewoners en dochter van Product Consultant Nick Peeters. Het was al snel duidelijk dat niemand zich hoefde te vervelen. Onkruid, wieden, verven, raamfolie plakken en ook nog koken. Ons team heeft het allemaal met veel liefde gedaan. Na afloop was er nog even tijd om bij te praten onder het genot van wat heerlijke Peruaanse en Marokkaanse hapjes en een lekker koel drankje!

kruidenhoeve1.jpg

Visma | Raet maakt niet alleen het HR-leven makkelijker

Bij Visma | Raet maken we elke dag het HR-leven wat makkelijker met onze software. Maar hoe zit het met het dagelijks leven van onze klanten? Waar lopen zij tegenaan en waar kunnen we ze naast onze software nog meer mee ondersteunen? Met een MVO-activiteit krijgen onze medewerkers de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van onze klanten en de toppers die zich elke dag voor een ander inspannen een handje te helpen. Daarnaast bezorgen zij de bewoners een onvergetelijke dag. Kan jouw organisatie ook wel wat extra handjes gebruiken? Neem dan contact op met Lynn Sheikkariem.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.