MVO teamactiviteit bij Lelie Zorggroep

Sales en Presales steekt de handen uit de mouwen om bewoners van de verpleegzorg van onze klant Lelie Zorggroep een onvergetelijke dag te bezorgen!

In april zijn 10 toppers van Sales en Presales op weg geweest naar het mooie Rotterdam om daar de ouderen van verpleeglocatie Atrium een dag mee op pad te nemen. Het team werd in twee groepen gesplitst; de "shop-ploeg" en de "wandel-en-taart ploeg".

En je raad het vast al: Ernst en Hendrik-Jan kozen ervoor om met twee dames te gaan shoppen. Het was nog even spannend of de weg terug wel gevonden zou gaan worden, maar gelukkig was Ernst de redder in nood. Hop de bus in en op weg naar het centrum voor iets lekkers bij de Hema, een wandeling door de Etos en natuurlijk kon de Rituals niet ontbreken waar de dames een cadeau van onze collega's hebben gekregen.

leliegroep1.jpg

De andere ploeg is gaan wandelen door het park. Onder de fijne lentezon werden mooie, maar ook heel ingrijpende verhalen gedeeld en natuurlijk ook flink gelachen. Uiteraard hebben we nog een bezoek gebracht aan een restaurant voor een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. De mannen konden goed aan de bak om alle rolstoelen over de drempels te tillen!

leliegroep2.jpg

Wat een mooie middag was dit samen met collega's, bewoners en hun begeleiders. Indrukkend om te zien wat voor werk onze klanten dag in dag uit verzetten om het de bewoners zo goed mogelijk naar hun zin te maken en de zorg te bieden die zij nodig hebben. Even een reality check waarom wij onze klanten helpen om zo min mogelijk administratieve last te hebben.

leliegroep4.jpg

Over Lelie Zorggroep

Lelie Zorggroep is een plek waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel wonen. Lelie zorggroep geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland. Dit doen we vanuit de kerndaden: liefdevol, verbindend, daadkrachtig en dichtbij. We zijn trots op onze meer dan 5000 medewerkers en vrijwilligers die elke dag weer klaar staan voor onze cliënten. Hun zorg- en hulpverlening kan niet worden gemist door onze cliënten. De kundige en liefdevolle wijze waarop zij dit doen oogst veel waardering. Van de cliënten en mantelzorgers zelf, van hun collega's, van ons als organisatie en vanuit de samenleving. Werken bij Lelie zorggroep, is werken met waardering.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.