Robin is Baas van Morgen bij Visma | Raet

Elk kind heeft talent. Daarom strijdt Visma | Raet met JINC voor een samenleving waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Baas van Morgen is een van de initiatieven waarmee JINC zich inzet voor gelijke kansen voor alle kinderen. Want door jongeren aan directeuren, bazen en CEO’s uit het bedrijfsleven te koppelen, zien ze hoe het er op de bedrijfsvloer aan toe gaat. Ze doen nuttige ervaring op voor later, krijgen een flinke dosis zelfvertrouwen én vergroten hun netwerk. Allemaal zaken die hun toekomstig succes op de arbeidsmarkt vergroten.

Vorige maand hadden wij de eer Robin van het Yuverta vmbo Amersfoort te verwelkomen als baas van morgen bij Visma | Raet. Robin werd persoonlijk opgehaald door de baas van vandaag, Gerard Schiebroek en naar Visma | Raet gebracht waar de rode loper al was uitgerold. Net als elke Baas van Morgen kreeg Robin een specifieke opdracht mee om als CEO mee aan de slag te gaan. Deze keer vroegen we om advies over klantvriendelijk- en klantgerichtheid. Een belangrijke vraag was te onderzoeken hoe klanten het liefst contact met ons hebben. Robin sprak hier onder meer over met onze Customer Success Manager Joul Verhoeven en de manager van het Service Center, Brian van de Grift.

Baas van morgen 2.jpg

Op bezoek in het Service Center van Visma | Raet

Over JINC

JINC gelooft dat ieder kind talent heeft. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet bepalend is voor je toekomst. Een Nederland waarin ieder kind evenveel kansen krijgt. Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8-16 jaar aan een betere start op de arbeidsmarkt. Het JINC-programma leert hen solliciteren, laat ze kennismaken met verschillende beroepen en helpt ze ontdekken welk werk bij hun mogelijkheden en talent past. Lees meer over JINC.

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.