100 cliënten van ’s Heeren Loo bezoeken Dierenpark Amersfoort

Cliënten ’s Heeren Loo bezoeken Dierenpark Amersfoort

Op uitnodiging van Visma | Raet

Op dinsdag 4 juni bezochten 100 cliënten van ’s Heeren Loo met hun begeleiders Dierenpark Amersfoort op uitnodiging van Visma | Raet. Samen met zo’n 25 medewerkers van Visma | Raet werd het een dag vol kijkplezier, heerlijk eten en gezelligheid. 

Het was bijzonder voor medewerkers van Visma | Raet om te ervaren waar de dagelijkse zorg over gaat. Accountmanager Ron Abee: “Persoonlijk vond ik het mooi om iets te kunnen doen voor mensen die een beperking hebben en die door de begeleiding met veel inzet en geduld ondersteund worden. Goed om dit van dichtbij mee te maken. Respect en waardering voor de begeleiders van ’s Heeren Loo is daarbij op zijn plaats!” 

Naomi en Janneke van de Van Houtenstraat uit Geldermalsen verwoordden het enthousiasme namens cliënten en medewerkers van ’s Heeren Loo: “Bedankt voor de leuke dag. Jullie vriendelijkheid en goede zorgen! De cliënten zijn moe maar voldaan. Groetjes van de cliënten.” 

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.