Stafafdeling Visma | Raet aan de slag voor bewoners van Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Stafafdeling Visma | Raet aan de slag voor bewoners van Zorggroep Oude en Nieuwe Land

De ene dag bereid je een directievergadering voor over de halfjaarcijfers en de strategie van de organisatie en de volgende dag sta je met een schoffel onkruid te wieden bij een van onze klanten. Bij Visma | Raet vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn tijd de handen uit de mouwen steekt voor een betere samenleving. Daarom is een deel van ons stafteam vorige week donderdag op bezoek geweest bij enkele locaties van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Dit keer niet om het HR-leven makkelijker te maken maar juist om het dagelijkse leven van de bewoners en medewerkers wat op te vrolijken.

stafafdeling-uitje-1.jpg

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is een zorgorganisatie die kort of langdurig waarde toevoegt aan het leven van unieke mensen op diverse locaties in Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Onze collega’s waren dankbaar dat zij daar een bijdrage aan mochten leveren. Met frisse energie is hard gewerkt om de terrassen van Markehof in Marknesse en van Talma Hof in Emmeloord onkruidvrij te maken, de perkjes op te fleuren met nieuwe bloemen en de bomen en struiken te snoeien. Samen met enkele bewoners van ‘t Kompas op Urk is een wandeling gemaakt. Ook vond hier weer na lange tijd met hulp van onze collega’s een gezellige bingo plaats.

“Ik vond het geweldig om vandaag de mensen en de dagelijkse praktijk van Zorggroep Oude en Nieuw Land beter te leren kennen. Het geeft veel voldoening om niet alleen de tuinen en terrassen op te zien fleuren, maar ook de gezichten van de bewoners die hier dagelijks rondlopen” zegt Stephan Lagerwaard, Business Controller Visma | Raet.

Image-MVO-dag-staf.jpg

Pauline van der Zee, Coördinator Welzijn Noordoostpolder bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. “Al enige tijd heb ik contact met Lynn Sheikkariem en Kobi Boland van Visma | Raet voor een MVO-activiteit. Vorige week was het zover en kwam een groot aantal mensen van Visma | Raet ons helpen. Bij 't Kompas werd een bingo georganiseerd met allemaal leuke prijsjes. Bij Talma Hof en Markehof is het terras zomerklaar gemaakt. Wat was deze hulp en gezelligheid fijn! Visma | Raet bedankt voor jullie inzet!”

Bij Visma | Raet maken we elke dag het HR-leven wat makkelijker met onze software. Maar hoe zit het met het dagelijks leven van onze klanten? Waar lopen zij tegenaan en waar kunnen we ze naast onze software nog meer mee ondersteunen? Met een MVO-activiteit krijgen onze medewerkers de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van onze klanten en de toppers die zich elke dag voor een ander inspannen een handje te helpen. Daarnaast bezorgen zij de bewoners een onvergetelijke dag. Kan jouw organisatie ook wel wat extra handjes gebruiken? Neem dan contact op met Lynn Sheikkariem.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.