Visma.net PD team steekt handen uit de mouwen bij Aafje

Visma.net PD team steekt handen uit de mouwen bij Aafje

Bij Visma | Raet zijn er tal van mogelijkheden om je als individu of als team sociaal maatschappelijk in te zetten. Een dagje Efteling met cliënten van Humanitas DMH, sollicitatietraining geven op een middelbare school of een middag tuinmeubels verven bij Het Hart van Vathorst, het kan allemaal! Maar dat het Visma.net PD (product development) team manicures zou geven aan senioren had niemand van te voren kunnen bedenken!

Op donderdag 16 februari 2023 zijn collega’s van het Visma.net PD team bij ouderenorganisatie Aafje op bezoek geweest. Ze hebben daar samen met een aantal medewerkers van Aafje de handen uit de mouwen gestoken. Uiteraard is de dag gestart met een gezellig praatje en kennismaking met de bewoners. Vervolgens door naar de tuin om deze voorjaarsklaar te maken onder bevlogen leiding van een bewoner, tevens oud hovenier. Daarnaast zijn er ook een aantal bewoners verwend met een heuse manicure behandeling. 

Kim van de Berge, participatie coördinator vrijwilligers: “Een team van Visma | Raet, ict’ers die ons HR systeem maken, hebben mogen proeven van ons mooie en dankbare werk. Het was geslaagd en absoluut voor herhaling vatbaar, echt een succes!"

aafje-pd.jpeg

aafje-pd-nagellak.jpg

Bij Visma | Raet zijn we dagelijks bezig met het veranderen en verbeteren van onze software oplossingen om zo het HR leven makkelijker te maken. Maar hoe ziet het dagelijkse werk van onze klanten er eigenlijk uit? Waar lopen zij tegenaan en kunnen we ze met onze software eventueel nog verder ondersteuning bieden? Met een MVO activiteit bij een klant krijg je de mogelijkheid om even een klein kijkje in de keuken te nemen en met een kleine bijdrage de zorghelden wat te ontlasten. Daarnaast bezorg je de cliënten natuurlijk een leuke dag! MVO activiteiten zijn enorm inspirerend en geven een nieuwe boost motivatie om onze HR software nog beter te maken!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.