Winter Wonder Feest

Winter Wonder Feest

Na weken van voorbereiding was het op maandag 16 december zover: de Vosheuvelschool in Amersfoort was omgetoverd tot een Winter Wonder Feest. Meer dan 1000 ouders, leerlingen, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en leerkrachten kwamen genieten van een feest van Wonder en verbinding. Organisatoren waren Visma | Raet en de Ouderraad van het SO Klimboom. 

Visma | Raet vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te ondernemen, geeft Els van der Zalm aan: “Wij vinden dat iedereen talent heeft en iedereen moet dat talent kunnen ontwikkelen. Voor de klanten werken wij aan smart oplossingen die bijdragen aan talentontwikkeling. Dat is waarom we onze medewerkers aanmoedigen om niet alleen commercieel succesvol te zijn, maar ook oog te hebben voor elkaar en de maatschappij.” Het was hard werken geblazen, nadat in de herfstvakantie een match werd gerealiseerd door Matchpoint Amersfoort. 

Er was dan ook van alles te beleven op dit feest van Wonder en verbinding! Zo brandden er bij aankomst gezellige vuurkorven en lichtjes. Binnen en buiten stonden kraampjes met lekkere hapjes, glühwein, warme chocolademelk en snoep. Er werden zelfgemaakte kaarsen en andere werkjes van de leerlingen verkocht. Er was een lampjestocht die je langs kersttaferelen voerde. Hierbij toonden de leerlingen hun talenten met verve en lazen bijzondere vertellers het kerstverhaal voor. Vanwege het slechte weer werd de kersttocht in de school gehouden, maar hij eindigde in de kerststal buiten. Verder was er voor de SO-leerlingen van de Klimboom een prachtige speelgoedwinkel, waar elk kind met een speelgoedbon iets mocht uitzoeken. De ruim 135 kadootjes werden met veel plezier en gemak bijeengebracht door de medewerkers van Visma | Raet.

In de kas van de school konden de gasten meedoen met een bijzondere bingo. Een groot feest van zang, dans en verbinding, maar bovenal van heel erg veel plezier voor de deelnemers en toeschouwers. Belangrijk was ook dat er een plek was waar je even tot jezelf kon komen. Lekker meezingen kon ook met het Eemmeerminnenkoor (in Dickens-kleding) uit Soest. Inspirerend en enthousiast was ook de schoolband, voor de gelegenheid aangevuld met twee medewerkers van Visma | Raet. 

Niet alleen de Ouderraad en Visma | Raet waren bij de voorbereiding betrokken, veel meer partijen hebben bijgedragen aan deze wonderschone avond. Zo maakte GSTALT een prachtig creatief concept voor het feest en zij leverden de uitnodigingen, stickers en de prachtige bewegwijzering voor het feest, door de school. Van Ravenhorst Leusden leverde kosteloos het hout voor de vuurkorven, Versbakkerij Leusden sponsorde een deel van de 1000 broodjes en stokbroden. Horecagroothandel van de Bunt en restaurant Hello Again namen een groot deel van de horeca voor de rekening. De Voortse Verhuur werkte kosteloos mee en leverde een grote kerstboom buiten, veel kerstfiguren, bier- en statafels en vuurkorven. Datzelfde geldt voor de bijzondere bingo van Big Creative. Tot slot bleef Stadsboerderij De Vosheuvel voor de gelegenheid langer open. Kortom het was echt een winter wonder feest van verbinding tussen enorm veel betrokken mensen en organisaties!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.