Een tweede leven voor onze laptops

Een tweede leven voor onze laptops

Bij Visma | Raet tikken we flink wat uurtjes weg op onze laptops. We werken aan de HR-en salarisadministraties van onze klanten en zijn druk met het programmeren van nieuwe software. Als de laptops aan vervanging toe zijn, gaan ze niet naar de milieustraat maar knappen we ze op voor een tweede leven bij goede lokale initiatieven.

Een van deze initiatieven is IFC Oase, een multiculturele kerkgemeenschap die zich sterk maakt voor mensen uit het islamitisch cultuurgebied. Henk Koppelaar, diaken bij IFC Oase heeft tien laptops gekregen voor kinderen van nieuwkomers zodat zij dezelfde kansen hebben als hun klasgenoten.

Twintig laptops voor basisschool de Zeven gaven

Ieder kind heeft talent. Daarom werken wij samen met JINC, een organisatie die opkomt voor gelijke kansen van kinderen en scholen aan een samenleving waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Voor meer kansengelijkheid in het onderwijs hebben we twintig laptops geschonken aan basisschool de Zeven gaven. Deze school werkt samen met JINC en investeert veel in digitaal onderwijs. De laptops worden ingezet voor het project digitale vaardigheden waarvoor ze wel wat hulp kunnen gebruiken.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.