Salesteam Visma | Raet levert teamprestatie voor Evean

Salesteam Visma | Raet levert teamprestatie voor Evean

Op vrijdagmiddag 1 februari 2019 om 13.00 stopte een vrachtwagen voor de hoofdingang van zorgcentrum Nieuw Groenland, onderdeel van Evean, in Zaandam. Het Salesteam Healthcare van Visma | Raet stond al klaar om de inhoud uit te laden: meubels die zij de dag daarvoor met het hele Salesteam in elkaar hadden gezet. Door Visma | Raet gedoneerd aan Evean, zodat zij vier van hun vestigingen gezelliger kunnen maken.

Evean is als zorgorganisatie aangesloten bij Espria, die sinds lange tijd klant is van Visma | Raet. Naast de ontwikkeling van producten en het bieden van diensten, staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij deze organisatie hoog in het vaandel. In dit kader heeft Visma | Raet het initiatief genomen om de teamdagen een maatschappelijk tintje te geven, en is er contact gelegd met een van de aangesloten organisaties met het voorstel om nieuw meubilair te leveren. En dat is goed nieuws voor de Evean locaties Nieuw Groenland, Eduard Douwes Dekker, Lishof en Twiskehuis.

Klusplezier met betekenis

Jan Willem Voorink, Sales Directeur bij Visma | Raet: “Wij hadden geweldige teambuildingsdagen. Als Sales willen we samen bouwen als team, iets betekenen voor onze klanten. Tijdens de Sales Kick on konden we dat heel concreet maken: meubels in elkaar zetten voor Evean. Wat een klusplezier hebben we gehad en dat wordt nog groter als je bedenkt dat nu de medewerkers en bewoners van wel vier verpleeg- en verzorgingshuizen daarvan kunnen genieten!” 

Wensboom

Inge Blom, locatiemanager  van Nieuw Groenland, nam namens Evean de meubels in ontvangst. Ze toont zich verheugd: “Wij zijn er superblij mee. Sinds kort staat er een wensboom op één van onze afdelingen. Daarin hing de vraag of er zitjes op de etages konden komen. Je gunt het bewoners dat ze gezellig samen kunnen zitten, maar we konden dat niet een-twee-drie realiseren.  Toen kwam dit, een kadootje dat een glimlach bij onze bewoners en medewerkers tovert!”

Over Evean

Evean biedt zorg en ondersteuning in de kop van Noord-Holland, Zaanstreek/Waterland en Amsterdam-Noord. Naast intramurale verpleging en verzorging (Wlz), levert Evean onder andere eerstelijnsverblijf, geriatrische revalidatiezorg, thuiszorg, wijkverpleging, medisch specialistische verpleging thuis, nacht- en waakzorg, thuisbegeleiding, dagbesteding en verzorgd wonen. Evean maakt deel uit van Espria, een zorgorganisatie met 20.000 medewerkers. Naast Evean zijn bij Espria ook de organisaties Icare, GGZ Drenthe, Zorggroep Meander en De Trans aangesloten.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.