Visma | Raet doet mee aan World Cleanup Day

Visma | Raet doet mee aan World Cleanup Day

Er is meer in het leven dan werk. Bij Visma | Raet steken we de handen uit de mouwen om samen te werken aan een betere wereld. We leveren ook graag een bijdrage aan een schonere wereld, eentje met zo min mogelijk (plastic) zwerfafval.

Een schonere wereld begint dichtbij

Een betere en schonere wereld begint bij jezelf en in onze eigen achtertuin. Medewerkers van Visma | Raet hebben massaal meegedaan aan de missie om Nederland een beetje schoner te krijgen.

Clean-up Wijk aan Zee.jpg

 

 

Gewapend met een afvalgrijper in de ene hand en een vuilniszak in de ander, hebben we verdeeld over twee dagen onze thuisbasis bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort opgeruimd. Daarnaast hebben ook nog een aantal medewerkers tijdens een teambuildingsdag het strand bij Wijk aan Zee opgeruimd. Bovendien zetten we de opbrengst van alle statiegeldflessen op kantoor om in een donatie voor de Plastic Soup Foundation.

Over World Cleanup Day en Plastic Soup Foundation

In Nederland wordt World Cleanup Day georganiseerd door Plastic Soup Foundation.

De tsunami van plasticsoep zo snel mogelijk stoppen! Dát is kort gezegd de missie van Plastic Soup Foundation. Lukt dat niet, dan zadelen we toekomstige generaties op met de gevolgen van een verschrikkelijke plaag. Plastic Soup Foundation is daarmee een ‘single issue’-milieuorganisatie. We houden ons met één ding bezig: het stoppen van de plasticvervuiling bij de bron.

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.