Samen sterk met onze partners

Maatschappelijk ondernemen doe je niet alleen. Met ons uitgebreid partnernetwerk geven we met elkaar invulling aan ons MVO-beleid en bouwen we aan een duurzame toekomst. 

jinc.png

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving gekenmerkt door veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin ieder kind kansen krijgt. 

Om dit te bereiken, helpen wij JINC om kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

united-by-music.png

United by Music geeft muzikaal getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. De stichting biedt deze mensen, in lijn met onze visie, de kans om ieders talent te laten groeien. Volledig deel uit kunnen maken van de samenleving, dat is het doel.

Visma | Raet ondersteunt United by Music financieel voor het orkest en het jaarlijkse benefiet galadiner wat zij verzorgen. Ook treden de artiesten regelmatig op bij onze klantendagen. Onze klanten ervaren deze optredens als zeer inspirerend.

unicef.png

Met UNICEF werken we samen aan de ‘Geef een dag actie’. Onze medewerkers en klanten hebben de mogelijkheid om met onze software vrije dagen te doneren aan UNICEF. Elke vrije dag wordt omgezet in gezondheidszorg, onderwijs of schoon drinkwater voor kinderen in derdewereldlanden. Wij hebben deze software specifiek voor UNICEF ontworpen en in onze systemen geprogrammeerd om onze klanten hiervan gebruik te laten maken.

itzinya.png

Stichting Itzinya Amersfoort is speciaal opgericht voor ondernemende nieuwkomers in Nederland zoals migranten en vluchtelingen. We trainen en begeleiden hen in het starten van een MKB-bedrijf,  waardoor ze op hun beurt werkgelegenheid creëren voor andere nieuwkomers. Dat doen we via onze trainingsprogramma Itzinya StartUp Academy en groeiprogramma Itzinya Grow.