Netto maandsalaris van Nederlander met modaal inkomen stijgt met 7,75 euro

Het netto maandsalaris van Nederlanders met een modaal inkomen stijgt in 2022 met 7,75 euro. Dat is een stijging van 0,34 procent. Dit blijkt uit de doorrekeningen die wij jaarlijks uitvoeren, direct na het bekendmaken van de Rijksbegroting.

Lees meer

Waarvoor wil werkend Nederland prioriteit in de miljoenennota 2022?

Wij onderzochten welke regelgeving volgens Nederland prioriteit moeten krijgen in de miljoenennota van 2022. In het onderzoeksrapport lees je verder hoe Nederlanders aankijken tegen salaris, verkorting van de werkweek en ongelimiteerd vakantie. Een ding kunnen we alvast verklappen; het hybride kantoor is een blijvertje.

Lees meer

Drie op de vijf Nederlanders wil werken bij bedrijf met diversiteit als kernwaarde

Ruim drie op de vijf (62%) werkende Nederlanders vindt het belangrijk te werken voor een organisatie waar diversiteit een kernwaarde is in het organisatiebeleid. Dit blijkt uit ons onderzoek in aanloop naar Prinsjesdag onder 1.000 werkenden over de rol van de regering in het arbeidsbeleid.

Lees meer

prinsjesdag-homepage-thumbnail2.jpg

Waar zouden jongeren het overheidsgeld aan besteden?

Als jongeren mogen bepalen waaraan de overheid geld uitgeeft, dan zou het meeste budget besteed worden aan het zorgen dat zij later een betaalbare woning kunnen krijgen. Maar ook moet er meer geld naar gratis wifi en de strijd tegen armoede onder kinderen. Lees alle uitkomsten in ons persbericht.

Lees meer

it-was-all-a-dream-thumbnail.jpg

Visma | Raet steunt nieuwkomerskinderen en sponsort afsluiting Summer School in Walibi

Kinderen die nieuw zijn in Nederland staan vaak voor grote uitdagingen: ze moeten onze taal en cultuur leren kennen, en ook sociaal hun weg zien te vinden. IMC on Tour wil hen op een directe en toegankelijke manier welkom heten met een aanvullend onderwijsprogramma. En daar zijn wij bij Visma | Raet voorstander van.

Lees meer

thumbnail-persbericht-split.jpg

Visma | Raet splitst op in Visma | Raet en Visma | YouServe

HR-dienstverlener Visma | Raet splitst zich met ingang van vandaag op in twee losse bedrijven: Visma | Raet en Visma | YouServe. Beide organisaties krijgen een eigen marktfocus en producten- en dienstenportfolio. Hierbij focust Visma | Raet zich als SaaS-organisatie op de centrale- en lokale overheid, zorg en welzijn en onderwijs. Visma | YouServe gaat de zakelijke markt bedienen en is verantwoordelijk voor HR & Payroll services.

Lees meer

Eén op de vijf organisaties gestopt met vaste reiskostenvergoeding

Maar liefst 19 procent van de Nederlandse ondernemers met personeel is per 1 januari 2021 gestopt met een vaste reiskostenvergoeding. Dit blijkt uit onderzoek van HR-dienstverlener Visma | Raet onder 570 Nederlandse ondernemers met personeel.

Lees meer

Ruim twintig procent van werkend Nederland voelt druk om buiten werktijd bereikbaar te zijn

Maar liefst 21 procent van de werkende Nederlanders voelt druk vanuit de werkgever om buiten werktijd bereikbaar te zijn. Ruim één op de vier (28%) van de ondervraagden geeft aan dat ze liever hebben dat het buiten werktijd niet mogelijk is om de zakelijke e-mail te checken.

Lees meer

Vrouw in de zon

Twintig procent Nederlandse medewerkers weet niet wat met vakantiedagen te doen

Twintig procent van de werkende Nederlanders heeft op dit moment geen idee wat het met zijn of haar vrije dagen aan moet. Opvallend is dat een kwart van de ondervraagden stelt dat zij vanwege corona wel meer behoefte hebben om vakantiedagen op te nemen dan voorheen.

Lees meer

Cordaan verlengt en breidt partnership met Visma | Raet uit

Het partnership met zorgorganisatie Cordaan is na een samenwerking van zeven jaar opnieuw bestendigd met het ondertekenen van een nieuwe meerjarige overeenkomst. Met deze samenwerking maakt Cordaan gebruik van zowel outsourcing van payroll, personeelsadministratie en de HR servicedesk als Youforce.

Lees meer

InvalPool en Visma.net HRM & Payroll gekoppeld

Het vervangingsproces op scholen wordt voor directeuren, (inval)leerkrachten en de HR- en salarisadministrateur een stuk eenvoudiger en efficiënter. Visma | Raet heeft met Axilium de handen ineen geslagen en HR- en salarissoftware geïntegreerd met vervangingssoftware.

Lees meer

Vakantiegeld is dit jaar bonus in plaats van vakantiebudget

Twee op de vijf (39%) Nederlanders ziet vakantiegeld dit jaar als een bonus in plaats van vakantiebudget. Vooral mensen zonder kinderen besteden het geld aan een verbouwing of zetten de vakantieplannen in de ijskast. Maar is waar is vakantiegeld nou echt voor bedoeld en mag je door corona een jaartje overslaan?

Lees meer

Ruim een derde Nederlanders neemt vakantiedagen niet op ondanks vermoeidheid

Ruim een derde Nederlanders neemt vakantiedagen niet op ondanks vermoeidheid

Ruim een derde (34%) van de Nederlanders in loondienst geeft aan vermoeid te zijn maar geen vakantiedagen op te nemen, omdat ze de dagen niet kunnen gebruiken voor een echte vakantie. Bijna dertig procent (29%) is voornemens de vakantiedagen op te sparen totdat de coronacrisis voorbij is.

Lees meer

Werkend Nederland: nooit meer 100 procent naar kantoor

Lelie zorggroep verlengt samenwerking en bouwt uit

Het partnerschap met zorgorganisatie Lelie zorggroep gaat decennia terug. Afgelopen week is deze warme samenwerkingsrelatie opnieuw bestendigd, met het tekenen van een nieuw contract. Hiermee wordt de samenwerking niet alleen voortgezet, maar ook uitgebreid.

Lees meer

Werkend Nederland: nooit meer 100 procent naar kantoor

Werkend Nederland: nooit meer 100 procent naar kantoor

Wat we allemaal denken, wordt bevestigd: wanneer we weer veilig naar kantoor mogen, verwacht het gros van werkend Nederland (85%) nooit meer volledig op kantoor te werken. Bijna een derde (31%) gaat er wel vanuit dat het kantoor zijn vaste of haar standplaats wordt, maar wordt gecombineerd met werken vanuit huis.

Lees meer

Visma | Raet berekent effect verkiezingsprogramma’s partijen op huidige minimumloon Nederlander

Wij hebben naar aanleiding van de verkiezingsprogramma’s berekend wat het effect van de ideeën van de partijen is op het minimumloon van de Nederlandse medewerkers.

Lees meer

Visma.net Hrm & Payroll; moderne applicatie met rijke historie

In de rijke geschiedenis van onze in-huis oplossing, DBS Talent & Salaris hebben wij de laatste update uitgevoerd voor de overstap naar Visma.net Hrm & Payroll. Een terug-en vooruitblik op een van de meest succesvolle Nederlandse HR-en payrollsystemen.

Lees meer

Dialog en Visma | Raet gaan slim samenwerken

Wij gaan samenwerken met Dialog door hun performance management tool te koppelen aan ons Youforce platform. Hiermee worden organisatie-, en medewerkergegevens uit Youforce rechtstreeks gesynchroniseerd met Dialog. 

Lees meer

Nieuwe kortingsactie Fietsenwinkel.nl

Het fietsseizoen staat voor de deur en met onze partner Fietsenwinkel.nl hebben we een nieuwe kortingsactie afgesproken. Vanaf 1 maart tot 30 september 2021 krijg je, afhankelijk van het merk,100 of 200 Euro extra korting op een elektrische fiets.

Lees meer

Karmac en Visma | Raet hebben hun partnership verlengd

Karmac en Visma | Raet hebben hun partnership verlengd

Karmac digitaliseert en importeert de dossiers in uw Visma|Raet omgeving en zorgt voor een veilige en vertrouwelijke verwerking. De processen bij Karmac zijn ISO gecertificeerd en alle medewerkers zijn in het bezit van een geheimhoudings-en integriteitsverklaring. 

Lees meer

Visma | Raet komt met vernieuwd partnerportaal

Visma | Raet komt met vernieuwd partnerportaal

Onze klanten profiteren van een steeds rijker wordend eco-systeem. Het informeren van partners, klanten en prospects wordt daarom steeds belangrijker. Het nieuwe partnerportaal is daar een uitstekend platform voor.

Lees meer

Visma | Raet zet grote stap in het onderwijs

Visma | Raet zet grote stap in het onderwijs

Het nieuwe HR cloud platform Visma.net HRM & Payroll voor het onderwijs is sinds begin dit jaar live! De eerste onderwijsinstellingen hebben inmiddels probleemloos ermee het salaris van hun medewerkers uitbetaald.

Lees meer

Werkend Nederland is erover uit

Werkend Nederland is erover uit: 85 procent wil het recht om zelf te bepalen vanuit waar er wordt gewerkt

Maar liefst 85 procent van de Nederlanders die momenteel gedeeltelijk of volledig thuis werkt, wil recht hebben om zelf te kunnen bepalen vanuit welke locatie er gewerkt wordt. Nederlanders zoeken hierbij de gulden middenweg.

 

Lees meer

Samenwerkingsverband online academie

Online Academie en Visma | Raet gaan een samenwerkingsverband aan

Met de integratie tussen de systemen van Online Academie en Visma|Raet worden organisatie-, en medewerkergegevens uit Youforce automatisch rechtstreeks gesynchroniseerd met MijnLMS. Dus geen onnodige dubbele informatie invoeren of bestandsuitwisseling, maar slimmer samenwerken met hetzelfde resultaat.

 

Lees meer

Netto salarissen 2019

Avondklok: Werkgeversverklaring automatisch aanmaken voor medewerkers

Speciaal voor werkgevers hebben we een handige service ontwikkeld waarmee je snel en eenvoudig de Werkgeversverklaring Avondklok kunt verstrekken aan je medewerkers die dit nodig hebben om hun werk te doen.

 

Lees meer

Netto salarissen 2019

Klaar voor de avondklok met Visma.net
 

Wil je dat een medewerker in Visma.net een aanvraag voor werkgeversverklaring cruciaal beroep kan doen ivm de avondklok? Lees dan hieronder hoe je dit in kunt richten.

 

Lees meer

Netto salarissen 2019

Klaar voor de avondklok met Youforce
 

Wil je dat een medewerker via Self Service een aanvraag voor werkgeversverklaring cruciaal beroep kan doen ivm de avondklok? Lees dan hieronder hoe je dit in kunt richten.

 

Lees meer

Ruim één op de drie Nederlanders wil dat werkgever niet-gevaccineerde collega weigert op kantoor

Ruim één op de drie Nederlanders wil dat werkgever niet-gevaccineerde collega weigert op kantoor
 

Maar liefst 36 procent van de Nederlanders die momenteel gedeeltelijk of volledig thuis werkt, vindt dat de werkgever de bevoegdheid moet hebben om niet-gevaccineerde collega’s te verbieden naar de werklocatie te komen. Dit blijkt uit onderzoek over het coronavaccin van Visma | Raet onder ruim 1.100 Nederlandse medewerkers die (gedeeltelijk) thuiswerken.

Lees meer

Synergia en Visma helpen samen het onderwijs verder

Synergia en Visma helpen samen het onderwijs verder

Visma | Raet werkt aan een versie van Visma HRM & Payroll speciaal voor het onderwijs. Vanaf 1 januari 2021 maken de eerste scholen gebruik van dit nieuwe HR cloud platform. De ontwikkeling gebeurt in nauwe samenwerking met Synergia, een samenwerkingsverband van administratiekantoren en onderwijsbureaus die het onderwijs bedienen met dienstverlening voor de bedrijfsvoering. “We bedenken samen slimme dingen.”

Lees meer

Zorgmedewerker verdient in 2021 netto 4,29 euro minder dan ambtenaar of leraar

Zorgmedewerker verdient in 2021 netto 4,29 euro minder dan ambtenaar of leraar

Zorgmedewerkers met een modaal inkomen (2.816 euro per maand) kunnen in 2021 rekenen op een netto salarisstijging van 37,12 euro. Zorgmedewerkers gaan er echter minder op vooruit dan ambtenaren en leraren.

Lees meer

De payroll kalenders voor 2021 van Visma | Raet zijn er weer

De payroll kalenders voor 2021 van Visma | Raet zijn er weer 

Voor 2021 zijn de handige payroll kalenders weer beschikbaar. Daarop vind je alle relevante data.

Lees meer

Moniek van Beckhoven winnares HR-professional van het jaar-verkiezing

Moniek van Beckhoven winnares HR-professional van het jaar-verkiezing 

Moniek van Beckhoven, werkzaam als HR Manager bij ACES Direct, is uitgeroepen tot HR-professional van het jaar 2020. Dit werd live op RTL Z bekend gemaakt.

Lees meer
 

Visma | Raet en Nétive VMS:  nu ook een volledige geïntegreerde oplossing voor de Business Markt

Visma | Raet en Nétive VMS:  nu ook een volledige geïntegreerde oplossing voor de Business Markt

Visma | Raet biedt nu ook voor klanten uit de zakelijke markt een geïntegreerde en complete oplossing om het volledige inhuurproces van externe flexibele medewerkers te ondersteunen.

Lees meer

Thuiswerkende ambtenaren houden netto minder over in 2021

Thuiswerkende ambtenaren houden netto minder over in 2021

Ambtenaren met een modaal inkomen (2.816 euro per maand) die in 2021 slechts één dag per week naar kantoor gaan, kunnen vanaf januari rekenen op een daling van het nettosalaris van 63,71 euro per maand.

Lees meer

Wie wordt de HR-professional van het jaar?

HR-professionals en -afdelingen moesten het roer totaal omgooien toen in maart van dit jaar opeens alles veranderde. Om deze professionals in het zonnetje te zetten, introduceert Visma | Raet de HR-professional van het jaar-verkiezing.

Lees meer

Visma | Raet en InvalPool helpen schoolbesturen met tijdbesparing en grip houden

Visma | Raet en InvalPool helpen schoolbesturen met tijdbesparing en grip houden 

Axilium Onderwijs en Visma | Raet helpen door deze slimme samenwerking de schoolbesturen tijd te besparen en grip te houden op invallers en vervangingen.

Lees meer

Visma | Raet sluit samenwerkingsverband met Otherside At Work

Otherside At Work en Visma|Raet gaan een samenwerkingsverband aan door het koppelen van de Xpert Suite met het Youforce platform van Visma|Raet.

Lees meer

Confina verlengt en breidt partnership uit met Visma | Raet

Onderwijsbureau Confina en Visma | Raet hebben hun intensieve samenwerking verlengd en uitgebreid. Vanaf 1 januari 2021 maakt Confina naast de HR- en payroll software van Visma | Raet ook gebruik van de cloud software voor de financiële processen en spend management.

Lees meer

Thuiswerkend Nederland vol lof over HR tijdens lockdown

Dit blijkt uit recent onderzoek onder ruim 1.000 Nederlandse medewerkers. Visma | Raet vindt dat de HR-professional daarom dit jaar extra in de schijnwerper mag staan en start vandaag met de verkiezing ‘HR-professional van het jaar 2020’.

Lees meer

Netto salarissen 2019

Visma | Raet stelt Gerard Schiebroek aan als nieuwe Managing Director

Gerard Schiebroek (59) staat per vandaag aan het roer bij HR- dienstverlener Visma | Raet. Hiermee is hij de opvolger van Debby de Gelder.

Lees meer

Medewerkers tonen weinig solidariteit met flexibele schil

Partnership Visma | Raet en Flanderijn

Incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn heeft een partnership gesloten met Visma | Raet. Dankzij het partnership kunnen beide partijen hun bedrijfsvoering optimaliseren, zodat er nog meer focus komt op hun core business.

Lees meer

Medewerkers tonen weinig solidariteit met flexibele schil

Bestel via Youforce of Visma.net een fiets met 17 tot 25% korting

Wij bieden via Fietsenwinkel.nl een aantrekkelijke korting op bijna alle fietsmerken. Fiscaal vriendelijk fietsen kopen via een fietsplan of de WKR kan ook bij Fietsenwinkel.nl. Je combineert de korting dus prima met bestaande regelingen.

Lees meer

Medewerkers tonen weinig solidariteit met flexibele schil

Medewerkers tonen weinig solidariteit met flexibele schil

Nederlandse medewerkers blijken ten tijde van de coronacrisis weinig solidair met de flexibele schil van hun bedrijf. 39 procent ziet liever dat de organisatie afscheid neemt van ZZP’ers, dan af te zien van bonusregelingen (31%).

Lees meer

Medewerkers eerder bereid tot inleveren extra’s dan uitstel vakantiegeld

Indien bedrijven worden gedwongen maatregelen te treffen vanwege de coronacrisis, leveren medewerkers liever extra’s in dan dat er uitstel op de uitbetaling van het vakantiegeld komt.

Lees meer

Interview Specialisterren

Interview Specialisterren

In 2020 is Visma | Raet overgestapt naar een nieuw facturatiesysteem, Zuora. Om zeker te zijn dat dit goed verliep, heeft Visma | Raet een beroep gedaan op Specialisterren, een social enterprise gespecialiseerd in het testen van software. Lees alle ervaringen in dit uitdagende traject.

Lees meer

Certificering Data Pro code

Visma | Raet gecertificeerd voor voldoen aan AVG

Visma l Raet is gecertificeerd met de Data Pro code van NLdigital. De Data Pro code toont aan dat wij concreet invulling geven aan de eisen van de AVG en dit op de juiste wijze doen.

Lees meer

Update Visma l Raet en het coronavirus

Update Visma l Raet en het coronavirus

Het coronavirus krijgt een steeds grotere impact op onze samenleving. Ook in deze tijd ondersteunen wij jou om HR- en salarisprocessen te waarborgen.

Lees meer

Corona maatregelen Visma | Raet

Maatregelen Visma | Raet met betrekking tot coronavirus

Visma | Raet heeft maatregelen genomen om eventuele verspreiding van het virus onder medewerkers te voorkomen. Er gelden hiervoor maatregelen zoals op deze pagina beschreven.

Lees meer

Update corona virus

Alles over loonbetalingen en het coronavirus

Ben jij op de hoogte van de wetgeving rondom het coronavirus en de uitbetaling van lonen? In ons overzicht vind je snel alle antwoorden op veelgestelde vragen rondom dit onderwerp.

Lees meer

Salarisongelijkheid

Salarisongelijkheid tussen man en vrouw overal aanwezig

73% van de werkende Nederlanders vindt dat er in ons land sprake is van salarisongelijkheid tussen mannen en vrouwen met vergelijkbare banen.

Lees meer

Partnerschap Visma | Raet en Nétive VMS

Partnerschap Visma | Raet en Nétive VMS

In december 2019 hebben Patrick Tiessen (CEO van Nétive VMS) en Debby de Gelder (Managing Director Visma|Raet Nederland) hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.

Lees meer

Nederlander verwacht salarisstijging

46% van de Nederlanders verwacht verdere salarisstijging

Dit jaar gaan werkende Nederlanders zo’n vijf tientjes per maand meer overhouden van hun brutoloon. 

Lees meer

Winter wonder feest 

Na weken van voorbereiding was het op maandag 16 december zover: de Vosheuvelschool in Amersfoort was omgetoverd tot een Winter Wonder Feest. 

Lees meer

Synergia geeft Visma | Raet opnieuw vertrouwen

Stichting Synergia - Samenwerkende Onderwijsbureaus - verlengt de samenwerking met Visma | Raet en gaat daarbij gebruikmaken van de nieuwe cloudoplossing Visma.net Hrm & Payroll.

Lees meer

RID moderniseert HR-processen dankzij Visma | Raet

HR-dienstverlener Visma | Raet gaat de HR-processen voor ruim 1.600 medewerkers van verschillende organisaties moderniseren.

Lees meer

Partnerschap Visma | Raet en Cogix Onderwijsbegroting

Op 5 december 2019 hebben Ninette van der Velden (CEO van Cogix Onderwijsbegroting) en Debby de Gelder (Managing Director Visma|Raet Nederland) hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. 

Lees meer

ARTIS kiest voor Visma | Raet

ARTIS, het oudste dierenpark van Nederland, heeft gekozen voor het HR en Payroll systeem van HR-dienstverlener Visma | Raet.

Lees meer

ACV kiest voor het HR- en salarissysteem van Visma | Raet ACV, afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen, kiest voor HR-dienstverlener Visma | Raet om de HR-processen voor medewerkers te stroomlijnen.  Lees meer

ACV kiest voor het HR- en salarissysteem van Visma | Raet

ACV, afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen, kiest voor HR-dienstverlener Visma | Raet om de HR-processen voor medewerkers te stroomlijnen.

Lees meer

Tevredenheid over salaris gedaald na presentatie plannen op Prinsjesdag

Tevredenheid salaris gedaald na presentatie plannen Prinsjesdag

Uit onderzoek onder ruim 1.100 Nederlanders door Visma | Raet blijkt echter dat niet alle Nederlanders even positief gestemd zijn over de gepresenteerde plannen. 

Lees meer

Prinsjesdag 2019

Prinsjesdag 2019

Dinsdag 17 september presenteerde het kabinet de miljoenennota. Wat is de impact van de wettelijke wijzigingen op het gebied van wet- en regelgeving voor komend jaar?

Lees meer

Nederland vindt Prinsjesdag waardevolle traditie

Nederland vindt Prinsjesdag waardevolle traditie

Een ruime meerderheid van de Nederlanders vindt Prinsjesdag een waardevolle traditie. Dat blijkt uit ons onderzoek onder ruim duizend Nederlanders.

Lees meer

Nederlanders verwachten stijging salaris in 2020

Nederlanders verwachten stijging salaris in 2020

Bijna één op de drie Nederlanders verwacht in 2020 meer te gaan verdienen ten opzichte van 2019. Dat blijkt uit onderzoek van Visma | Raet onder ruim duizend Nederlanders.

Lees meer

Testers Specialisterren begeleiden Visma | Raet-project

Testers Specialisterren begeleiden Visma | Raet-project

Sinds enkele weken begeleidt Specialisterren Visma | Raet bij een groot intern project O2C. De testers van Specialisterren testen de migratie van het huidige financiële systeem Afas Profit naar het financiële systeem van Visma.

Lees meer

Sollicitatietraining voor vmbo-leerlingen door samenwerking JINC en Visma | Raet

Sollicitatietraining voor vmbo-leerlingen door JINC en Visma | Raet

Visma | Raet stelt EasyCruit gratis ter beschikking aan JINC ter ondersteuning van de sollicitatietrainingen.

Lees meer

VDL Groep kiest Visma | Raet

VDL Groep kiest Visma | Raet

VDL Groep, een van Nederlands grootste familiebedrijven in de hoogwaardige maakindustrie, kiest HR-dienstverlener Visma | Raet om de HR-processen voor de ruim 17.000 medewerkers te stroomlijnen.

Lees meer

Visma breidt zijn aanbod van HR-oplossingen uit

Visma breidt zijn aanbod van HR-oplossingen uit

Visma heeft zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt het afgelopen jaar fors uitgebreid. Met de overname van HR2day en Dotweb heeft de organisatie nu ruim 2.000 werknemers in deze voor Visma uiterst strategische regio.

Lees meer

Idella en Visma | Raet Pension & Benefits vormen samen Visma Idella

Idella en Visma | Raet Pension & Benefits vormen samen Visma Idella

Visma richt zich vanaf nu nog intensiever op de Pensioenen, Beleggingen en Uitkeringen markt en bundelt de krachten van Visma | Raet en Idella.

Lees meer

GrandVision Benelux kiest voor HR-dienstverlener Visma | Raet

GrandVision Benelux kiest voor Visma | Raet

Goed nieuws voor HR-dienstverlener Visma | Raet! GrandVision Benelux heeft voor het HR en Payroll systeem van Visma | Raet gekozen.

Lees meer

De weg naar succes van Team Jumbo-Visma

De weg naar succes van Team Jumbo-Visma

Teambuilding volgens sportief directeur van Team Jumbo-Visma, Merijn Zeeman: procesmatig en bottom-up. 

Lees meer

Cliënten van ’s Heeren Loo bezoeken Dierenpark Amersfoort

Cliënten van ’s Heeren Loo bezoeken Dierenpark Amersfoort

Op dinsdag 4 juni bezochten 100 cliënten van ’s Heeren Loo met hun begeleiders Dierenpark Amersfoort op uitnodiging van Visma | Raet.

Lees meer

Werkgever wil rol spelen bij ongezonde levensstijl medewerker

Werkgever wil rol spelen bij ongezonde levensstijl medewerker

Wanneer een medewerker er een ongezonde levensstijl op na houdt, door overgewicht of bijvoorbeeld het gebruik van alcohol of sigaretten, ziet de werkgever voor zichzelf een rol weggelegd om de medewerker te stimuleren zichzelf een andere levensstijl aan te meten.

Lees meer

Gemeente Eindhoven stapt over op HR-software van Visma | Raet

Gemeente Eindhoven stapt over op HR-software Visma | Raet

Gemeente Eindhoven heeft na een aanbestedingstraject gekozen om de software van Visma | Raet te implementeren.

Lees meer

Visma | Raet partner van Lohn AG

Visma | Raet partner van Lohn AG

Het doet ons genoegen te melden dat Visma | Raet onlangs een partnership is aangegaan met Lohn Ag

Lees meer

Visma | Raet en Dyade zetten strategisch partnership voort

Visma | Raet en Dyade zetten strategisch partnership voort

Ook de komende vier jaar worden alle bij Dyade aangesloten onderwijsinstellingen optimaal bediend met de Payroll & HR- en talentsoftware van Visma | Raet.

Lees meer

Visma | Raet Interim Services investeert in kennis

Visma | Raet Interim Services investeert in kennis

Visma | Raet Interim Services helpt bij de waarborging van de continuïteit van de bedrijfsvoering in organisaties.

Lees meer

Salesteam Visma | Raet levert teamprestatie voor Evean

Salesteam Visma | Raet levert teamprestatie voor Evean

Visma | Raet doneert meubels aan Evean, zodat zij vier van hun vestigingen gezelliger kunnen maken.

Lees meer

Ouderwetse arbeidsvoorwaarden mogen overboord

Ouderwetse arbeidsvoorwaarden mogen overboord

De meerderheid van werkend Nederland is het erover eens: de 40-urige werkweek en het hebben van vakantiedagen zijn achterhaald.

Lees meer

Medewerkers spenderen budget liever aan sport

Medewerkers spenderen budget liever aan sport

De behoefte onder de medewerkers om een persoonlijk budget te spenderen aan sport, beweging en ontspanning is groot.

Lees meer

Merijn Zeeman van Team Jumbo-Visma: procesmatig en bottom-up naar succes

Merijn Zeeman van Team Jumbo-Visma: procesmatig en bottom-up naar succes

Het succes van wielerploeg Team Jumbo-Visma moest van ver komen. De wederopstanding vond plaats met sportief directeur Merijn Zeeman aan het roer.

Lees meer

Medewerkers verwachten werkgever investeert in zijn gezondheid

Medewerkers verwachten werkgever investeert in zijn gezondheid

Driekwart van de medewerkers (76%) vindt het belangrijk dat de werkgever tijd en geld aan zijn gezondheid besteedt.

Lees meer

Netto salarissen 2019

Netto salarissen 2019

Ambtenaren en leraren zien loon minder hard stijgen. Hoe zit dat voor de rest van de beroepsgroepen? Wij zochten het uit.

Lees meer