ACV kiest voor het HR- en salarissysteem van Visma | Raet

ACV, afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen, kiest voor HR-dienstverlener Visma | Raet om de HR-processen voor medewerkers te stroomlijnen. 16 september tekenden beide partijen het contract en vanaf januari 2020 gaan managers en medewerkers van ACV gebruikmaken van de moderne tools van Visma | Raet om hun HR-zaken eenvoudig te regelen.

‘Een tool om door te blijven bouwen aan goede serviceverlening’

Wouter Koenderman, directeur ACV: “Wij waren op zoek naar een applicatie die alle facetten van HRM integraal ondersteunt, functionele behoeften met standaard software invult en gebruikers ontlast met ingebouwde ‘checks & balances’. Het HR en Payroll-systeem van Visma | Raet is gebruiksvriendelijk opgezet en hun projectmatige aanpak, tijdens de implementatie, sprak ons meteen aan. We hebben nu een tool in handen om door te blijven bouwen aan een goede serviceverlening.”

Dennis van de Stolpe, directeur New Business Visma | Raet: “Begin dit jaar heeft ACV ons uitgenodigd voor een inspiratiesessie. Hieruit kwam naar voren dat er kansen liggen om, met behulp van onze HR-software, meer efficiëntie te behalen. Daarbij gaan ze gebruikmaken van onze oplossing voor flexibele arbeidsvoorwaarden, Flex Benefits, zodat ze gelijk kunnen inspelen op de aangekondigde CAO-wijzigingen. We zijn enorm blij dat wij ACV mogen helpen om meer grip op hun HR-processen te krijgen en om samen te kijken hoe we dat in de toekomst verder gaan uitbouwen!”

Over ACV

ACV is de naam voor de vertrouwde afvalinzamelaar in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen. ACV Gemeenten voert de opdrachten van de deelnemende gemeenten uit en ACV Bedrijven verzorgt de commerciële activiteiten van de groep. Ook de Restore Kringloop, met winkels in Ede en Veenendaal, is onderdeel. In totaal biedt ACV werk aan meer dan 200 medewerkers en vrijwilligers.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.