ARTIS kiest voor Visma | Raet

ARTIS, het oudste dierenpark van Nederland, heeft gekozen voor het HR en Payroll systeem van HR-dienstverlener Visma | Raet. Vanaf januari 2020 zal het dierenpark naast het HR en Payroll systeem ook gebruik gaan maken van het digitale personeelsdossier en Self Service.

ARTIS was op zoek naar een portaal dat de HR-processen efficiënter kan stroomlijnen. Daarbij heeft ARTIS de wens om leidinggevenden en medewerkers eenvoudiger hun HR-zaken te laten regelen. ARTIS heeft daarom in juni jl. samen met Visma | Raet inspiratiesessies georganiseerd om te kijken of de wensen van ARTIS op HR-gebied gerealiseerd konden worden. Er is gekeken naar een toekomstbestendige HR-oplossing, die de ambitie en behoefte van ARTIS op diverse HR-thema’s kan ondersteunen.

Over de samenwerking

Erik Bakker, Manager Bedrijfsvoering ARTIS blikt terug op een prettige start: “De professionele kennismaking is goed bevallen. We gaan met wederzijds commitment werken aan efficiëntie en meer betrokkenheid van de organisatie bij de HR-processen in ARTIS.”

Ook Dennis van de Stolpe, sales directeur bij Visma | Raet is enthousiast: “Van kleins af aan nam mijn opa mij al geregeld mee naar deze dierentuin. Ik heb zeer mooie en waardevolle herinneringen aan die tijd. Daarom maakt het mij extra enthousiast dat we ARTIS kunnen helpen met de digitalisatieslag voor hun HR-processen en de ondersteuning met hun salarisadministratie. Al direct vanaf de eerste verkennende gesprekken was er een goede ‘klik’ en ervaar onze samenwerking als zeer prettig en constructief. We zijn over en weer erg te spreken over elkaars ambitie en innovatie. Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking, waarin we ARTIS helpen om de administratieve lasten te verminderen en hen mede daardoor in staat stellen om zich vooral te focussen op tactische- en strategische HR-vraagstukken.”

Over Artis

ARTIS is het oudste dierenpark van ons land met een historie sinds 1838. Het is daarmee een begrip in Amsterdam en Nederland. ARTIS heeft zich ontwikkeld tot een ontmoetingsplek waar natuur op een vindingrijke manier dichtbij wordt gebracht en waar debat plaatsvindt over hoe de mens de natuur waardeert, begrijpt en behandelt. Jaarlijks bezoeken meer dan 1,4 miljoen mensen het ARTIS-Park en ARTIS-Micropia.

Foto in header door: Ronald van Weeren

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.