Bestel een elektrische fiets via Youforce met 17 tot 25 procent korting

Bestel een elektrische fiets via Youforce met 17 tot 25% korting

Lekker op het fietsje naar het werk. Een ideaalplaatje, maar tot voor kort onbereikbaar voor grote groepen medewerkers. E-bikes en supersnelle pedelecs brengen hier verandering in. Afstanden tot 30 kilometer leg je fluitend binnen een uur af. Visma | Raet is hoofdsponsor van Team Jumbo Visma en partner van vitaliteit. We bieden daarom alle gebruikers van Youforce een korting van 17% tot 25% op de nieuwste modellen e-bikes en pedelecs.

Fietsen draagt bij aan een vitale levensstijl en gemotiveerde medewerkers. Ook is de fiets een gezond alternatief voor die volle, warme treinen en bussen waar je met een mondkapje zit te puffen. Veel organisaties stimuleren het gebruik van de fiets al. Wij helpen graag mee en bieden via Fietsenwinkel.nl een aantrekkelijke korting op bijna alle fietsmerken. Fiscaal vriendelijk fietsen kopen via een fietsplan of de WKR kan ook bij Fietsenwinkel.nl. Je combineert de korting dus prima met bestaande regelingen.

Hoe bied je de medewerkers deze korting aan?

In Youforce beschik je nu over een tegel om snel en voordelig een elektrische fiets te bestellen. Je bepaalt zelf of en wanneer je de tegel activeert. De tegel linkt naar een aparte webpagina van Fietsenwinkel.nl voor Youforce-gebruikers. Hier vind je een wisselend aanbod van speciaal geselecteerde modellen met 25% korting en het volledige assortiment elektrische fietsen met een vaste korting van 17%. Fietsenwinkel.nl heeft ook 12 winkels voor een vrijblijvende proefrit. Je kunt de korting ook aanbieden in Flex Benefits. Op de pagina’s van Youforce portaal en Flex Benefits op onze community vind je een helptekst voor de activatie.

Wil je meer informatie over Fietsenwinkel.nl stuur dan een e-mail naar zakelijk@fietsenwinkel.nl. Heb je vragen over de activatie van de promotie in Youforce of Flex Benefits, neem dan contact op met de Service Desk.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief