Confina en Visma | Raet breiden partnership uit

 

 

Confina en Visma | Raet breiden partnership uit

Confina en Visma Raet werken al vele jaren samen op het gebied van interim dienstverlening en het ontzorgen van met name onderwijsinstellingen met onze software oplossing Visma.net HRM & Payroll en de dienstverlening van Confina. Dit partnership breiden we uit waardoor Confina nu als onderaannemer van Visma | Raet de personeels- en salarisadministratie ook kan uitvoeren voor haar klanten.

Directeur Nick Slagter van Confina : “Met deze nieuwe partnerovereenkomst is Confina zeer content en nog beter in staat om samen met Visma | Raet snel te schakelen bij de levering van aanvullende dienstverlening op het gebied van expertise en uitvoering van de HRM, personeels- en salarisadministratie. Door het bundelen van onze krachten verwachten Confina en Visma | Raet organisaties in het onderwijs, de overheid, kinderopvang en de zorg volledig te faciliteren op het gebied van software en services”.

Directeur Sales, Marketing & Partners Matthias Meijer van Visma Raet: “Wij zijn heel blij met het partnership met Confina. We werken al vele jaren intensief met elkaar samen en deze partnerovereenkomst biedt ons de mogelijkheid gezamenlijk een oplossing neer te zetten op het gebied van software en dienstverlening. Een win-win situatie voor ons beiden en onze klanten. Ik kijk uit naar een nog mooiere samenwerking.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.