Visma | Raet en dienstverlener in het onderwijs Dyade zetten strategisch partnership voort

Visma | Raet Dyade zetten strategisch partnership voort

Goed nieuws voor HR-dienstverlener Visma | Raet en Dyade, specialist in bedrijfsvoering voor het onderwijs. Zij kondigden vandaag de verlenging van hun samenwerkingsovereenkomst aan. Ook de komende vier jaar worden alle bij Dyade aangesloten onderwijsinstellingen optimaal bediend met de Payroll & HR- en talentsoftware van Visma | Raet. “Een langlopend partnership waar we erg trots op zijn”, vertelt Debby de Gelder, Managing Director van Visma | Raet. 

Ruim tien jaar geleden besloten de twee partijen samen te gaan werken, met als doel honderden onderwijsinstellingen op het gebied van HRM en de personeels- en salarisadministratie efficiënt te bedienen. Dyade is één van de grootste dienstverleners in het onderwijs. Het onderwijsbureau ondersteunt onderwijsinstellingen bij de bedrijfsvoering, o.a. met de financiële- en HR-administratie. Eind 2018 kondigde Dyade aan ook met Visma.net Financials te gaan werken.

Elkaar versterken

De Gelder licht toe: “Dyade is een organisatie die onderwijsinstellingen al eeuwenlang bedient en het belangrijk vindt dat scholen optimaal van de aangeboden software gebruik maken. Als het om het onderwijs gaat betekent dit dat de software intuïtief en praktisch moet zijn, vooral voor de eindgebruikers. Onze software ondersteunt onderwijsinstellingen op praktische wijze bij hun HR-processen, van indiensttreding, de aanstellingsadministratie, verzuimmanagement tot aan medewerkerontwikkeling. Dyade zorgt voor de dienstverlening daaromheen richting de scholen.”

Robert van der Maas, Directeur Onderwijsbedrijfsvoering binnen Dyade, vult De Gelder aan: “Ons partnership is echt gestoeld op de expertise van beide partijen. Visma | Raet heeft kennis van de software en wij van de branche. Deze krachten bundelen we om tot de best werkende tools te komen die we binnen de onderwijsinstellingen kunnen aanbieden. We zijn bij Dyade ontzettend trots op de verlenging van ons partnership en kijken uit naar de toekomst. Een toekomst die met ontwikkelingen zoals Youforce Public en de nieuwe mogelijkheden die ontstaan met de introductie van Visma.net Financials door Dyade in de sector onderwijs er positief en vol innovatie uitziet.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.