Gemeente Eindhoven stapt per 1 januari 2020 over op HR-software van Visma | Raet

Gemeente Eindhoven stapt over op HR-software van Visma | Raet

Goed nieuws voor Visma | Raet! Gemeente Eindhoven heeft na een aanbestedingstraject gekozen om de software van Visma | Raet te implementeren. Gisteren is de handtekening gezet om het partnership officieel te maken. De ruim 2.000 medewerkers bij de op vier na grootste gemeente van Nederland krijgen vanaf 1 januari 2020 toegang tot het nieuwe HR-systeem en gaan zo meer gemak ervaren. De voornaamste reden voor gemeente Eindhoven om een nieuwe softwareleverancier te zoeken, was het feit dat ze hun HR wilden moderniseren en de interne processen meer wilden standaardiseren en automatiseren. Voor gemeente Eindhoven was het tijd om stappen te maken in de digitalisering. Daarnaast staat bij de gemeente de optimale inzet van de talenten van alle medewerkers centraal. We hadden twee geduchte concurrenten, maar op alle vlakken kwam Visma | Raet als beste uit de bus.

Steffen van Riet, sectorhoofd Personeel & Organisatie van de gemeente Eindhoven: “Het is binnen een gemeente gebruikelijk om nieuwe softwareleveranciers via een aanbesteding te selecteren. Het contract met de huidige leverancier liep af en dat was voor ons het moment om onze HR-dienstverlening onder de loep te nemen. Onze grootste wens is dat onze HR-afdeling de organisatie nog beter kan ondersteunen met behulp van een sterk HR-systeem. Hiervoor zochten we overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige software. Voor ons is het belangrijk dat interne processen kunnen worden gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze collega’s gemakkelijk zelf HR-zaken kunnen regelen. Visma | Raet heeft laten zien welke functionaliteiten haar software heeft, hoe ze dit gaat implementeren en dat ze gaat voor een strategisch partnership. Precies waar wij behoefte aan hebben.”

Debby de Gelder, Managing Director van Visma | Raet: “We zijn erg trots dat we de gemeente Eindhoven aan ons portfolio mogen toevoegen. Met de toevoeging van deze mooie naam werken inmiddels 25 van de 40 grote gemeenten met onze software. De gemeente was op zoek naar een HR-partner die op alle niveaus kan meedenken en daarnaast software levert om gestroomlijnde werkprocessen te realiseren. Op zowel strategisch niveau als op operationeel niveau kunnen wij meedenken met organisaties en instellingen, zodat zij efficiëntieslagen kunnen maken en hun medewerkers de regie hebben over hun eigen HR-zaken. We waren ervan overtuigd dat onze kennis in combinatie met onze software van toegevoegde waarde is voor de gemeente Eindhoven. We kijken uit naar een fijne samenwerking en wensen het projectteam veel succes met het implementatietraject!”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.