Gemeente Bernheze en Visma | Raet gaan samenwerking aan

Gemeente Bernheze en Visma | Raet gaan samenwerking aan

Amersfoort – Gemeente Bernheze en Visma|Raet hebben onlangs een overeenkomst getekend voor een samenwerking voor de komende jaren! De gemeente gaat per 1 januari 2023 met Youforce werken voor de ondersteuning van de personeels- en salarisadministratie. Outsourcing van de salarisadministratie en het functioneel beheer maakt ook deel uit van de opdracht. De gemeente Bernheze wil een inhaalslag maken met het optimaliseren en digitaliseren van de HR-processen en was hiervoor op zoek naar een toekomstbestendig systeem.

“Wij zochten naar een systeem dat Bernheze nu én bij toekomstige veranderingen het beste kan ondersteunen bij de realisatie van onze HR-ambities. HRM wil managers en medewerkers nog beter van dienst zijn op het gebied van organisatieontwikkeling, loopbaan, verzuim, functioneren en strategische personeelsplanning.” zegt Heleen Steneker. “We zijn er van overtuigd dat Youforce ons hierbij gaat helpen.” 

Youforce wordt het bronsysteem voor de aanpalende systemen binnen  de gemeente Bernheze. Dat betekent dat zowel de medewerkers in loondienst als alle externen in het systeem opgenomen worden. Om de kwetsbaarheid van de salarisadministratie en het functioneel beheer te voorkomen, neemt Visma|Raet partner Govers Salarisconsultancy  deze dienstverlening over.

Hendrik-Jan Vonk, Visma|Raet: “We zijn erg blij dat gemeente Bernheze ons als een prettige en toekomstbestendige partner ziet en kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking. Ook zijn we enorm trots dat de gemeente Youforce als een moderne en gebruiksvriendelijke applicatie ervaart. We werken hard bij Visma|Raet om HR elke dag wat makkelijker te maken. We kunnen geen mooier compliment krijgen dan een klant die dit in de praktijk ook zo ervaart.” 

Esther de Haan van WeAreHR! heeft gemeente Bernheze ondersteund in het inkoopproces.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.