Visma breidt zijn aanbod van HR-oplossingen voor de Nederlandse markt uit met de overname van HR2day en Dotweb

GrandVision Benelux kiest voor HR-dienstverlener Visma | Raet

Goed nieuws voor HR-dienstverlener Visma | Raet! GrandVision Benelux heeft voor het HR en Payroll systeem van Visma | Raet gekozen. Vrijdag 14 juni jl. tekenden beide partijen de overeenkomst waarmee Visma | Raet voor GrandVision Benelux in Nederland een eigentijds future proof HR & salarisadministratiesysteem met digitale HR-dossiers gaat implementeren. 

Samenwerking

Jennifer Kors, HR Directeur GrandVision Benelux: “Wij kijken uit naar de samenwerking met Visma | Raet waarmee we een eigentijds systeem gaan neerzetten dat ons helpt onze processen verder te automatiseren en te digitaliseren. Dit zal onze employee experience en de employee journey zeker ten goede komen.”

Jan Willem Voorink, Commercieel Directeur Visma | Raet: “GrandVision Benelux maakte vorig jaar al kennis met de diversiteit binnen ons bedrijf op de ‘Raet Business Day’, ons jaarlijks evenement. En nu mogen we samen aan de slag om GrandVision’s ambitie op het gebied van talent verder vorm te geven. Daar zijn we enorm trots op!”

Jan Willem: “Er is echt een match. ‘Together we create the best employee and customer experience!’ staat hier groot op de muur. GrandVision Benelux stelt haar medewerkers centraal door zelf de regie te houden op hun HR-zaken, voor ons een van de belangrijkste uitgangspunten bij het doorontwikkelen van onze software. Daarbij voelen we ook een cultural fit. Zo zijn er voldoende raakvlakken om het partnerschap vorm te geven en in de komende jaren uit te bouwen. Ook wij kijken uit naar een fijne en langdurige samenwerking.” 

Over GrandVision Benelux

GrandVision Benelux is met ruim 800 winkels in Nederland en België de marktleider op het gebied van optiek. Met de formules Pearle Opticiens, Eye Wish Opticiens, GrandOptical en Zonnebrillen.com bieden zij elke consument een passende zichtoplossing. GrandVision Benelux is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf GrandVision.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.