Ouderwetse arbeidsvoorwaarden mogen overboord: vakantiedagen en 40-urige werkweek zijn achterhaald

Visma | Raet Interim Services investeert in kennis

Visma | Raet Interim Services helpt bij de waarborging van de continuïteit van de bedrijfsvoering in organisaties. Wij doen dat met een enthousiast team professionals met uiteenlopende expertises. Het afgelopen jaar zijn wij flink gegroeid en is onze dienstverlening volop in beweging. De komende tijd investeren we fors in kennis om up to date te blijven van alle ontwikkelingen in de markt en ons vakgebied.

Onze professionals

Ons team heeft uitgebreide kennis van uiteenlopende werkterreinen zoals HR, payroll, functioneel beheer en projectmanagement. Alle professionals, van junior tot zeer ervaren hebben zowel ervaring in de zakelijke markt als de non-profit sector zoals onderwijs, overheid en gezondheidszorg. Klantgerichtheid en kwaliteit loopt hierbij als een rode draad door al hun werkzaamheden.   

Hoe realiseren we dit?

Kennis opdoen

Naast het aanbieden van vakopleidingen als PDL en VPS en systeem- en applicatietrainingen, volgen onze professionals ook trainingen als Lean en Engage Modeler (process mapping tool). 

Kennis delen

Ons buddysysteem waarbij medewerkers nauw met elkaar optrekken binnen projecten is een belangrijk middel om kennis te delen. Binnen onze organisatie is veel vakinhoudelijke kennis aanwezig, bijvoorbeeld van systemen, best-practice implementaties of verander-of incidentmanagement. De komende tijd gaan ons buddysysteem nog meer vorm geven om alle kennis die we in huis hebben maximaal te benutten.   

Kennis borgen

Binnen Visma | Raet werken we sinds enige tijd met gezamenlijk kennisbanken waarin we alle kennis die wij dagelijks opdoen in de markt opslaan. De informatie in deze kennisbanken is gestructureerd waardoor medewerkers sneller en beter antwoord geven op vragen van  klanten. Nieuwe vragen voegen wij doorlopend toe aan de database zodat onze professionals altijd over actuele en relevant informatie beschikken. 

Meer weten over onze dienstverlening?

Download onze infosheet voor informatie over onze dienstverlening.

Download de infosheet

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.