Keylane en Visma | Raet integreren hun systemen

Keylane en Visma | Raet integreren hun systemen

Samen met Keylane, leverancier van moderne, klantgerichte SaaS-software voor de verzekerings- en pensioensector, hebben we een integratie ontwikkeld. Met deze integratie kunnen medewerkergegevens uit ons systeem Youforce, direct gekoppeld worden met de pensioenen en inkomensverzekeringen uit Benefits Plaza, het systeem van Keylane.

Met deze integratie bespaar je tijd doordat dubbele invoer in verschillende portalen of bestandsuitwisselingen niet meer nodig is. Dit maakt de administratie van pensioen- en inkomensverzekeringen een stuk efficiënter. Daarbij wordt de kwaliteit van de data nog hoger.

AVG-proof

Alex Spek, Partner Success Manager bij Visma | Raet: “De integratie voldoet aan de AVG-richtlijnen. Zo worden de persoonsgegevens alleen uitgewisseld die nodig zijn voor de registratie van de pensioen- en inkomensverzekeringen.”

Als onderdeel van dit partnership hebben we met Keylane afspraken gemaakt over de monitoring, incident management en het technisch beheer. Zodat elke klant optimaal en onverstoord gebruik kan maken van de geïntegreerde systemen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.