Maak kennis met onze zorg-ambassadeurs

Visma | Raet werkt al sinds lange tijd intensief samen met organisaties in de zorg. Wij hechten er groot belang aan dat zorginstellingen optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden van onze software en omgekeerd staan wij altijd open voor nieuwe toepassingen als de markt daarom vraagt. Wij willen graag dat meer zorginstellingen optimaal profiteren van onze gecombineerde kennis over HR-software en de zorg en daarom hebben wij zorginstellingen gevraagd om voor ons als ambassadeur op te treden. Deze ambassadeurs betrekken wij nauw bij de ontwikkeling van onze software en delen hun kennis en ervaring niet alleen met ons maar staan ook open voor andere zorginstellingen.

 

 

Zuyderland Medisch Centrum

Het eerste Healthcare Ambassadeur Certificaat hebben we uitgereikt aan Peter Smeets, HR Manager Zuyderland Medisch Centrum. De zorginstelling uit Limburg start binnenkort met een Automation scan. In deze scan kijken we welke HR-processen geschikt zijn voor robotisering. Zuyderland wil in elk geval toetsen wat de mogelijkheden zijn om de controle van registraties in het BIG-register door een robot uit te laten voeren.

Foto v.l.n.r. Peter Smeets, HR Manager Zuyderland Medisch Centrum en Rachel Timmer Customer Success Director

 

Zorgambassadeurs Zuyderland.jpg

 

 

 

Zorgambassadeurs Siza.jpg

 

Siza

Wij hebben het tweede Healthcare Ambassadeur Certificaat uitgereikt aan Siza. Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Siza denkt nu al veel met ons mee, bijvoorbeeld in de ontwikkeling van de Youforce app en deelt regelmatig haar kennis over onze software met andere zorginstellingen. Wij kijken ernaar uit om deze mooie samenwerking de komende jaren naar een nog hoger plan te tillen.

Foto v.l.n.r. Marcel Bouman, functioneel beheerder, Rachel Timmer, Customer Success Director, Rocklyn Meijer, Manager I&T, Karin van der Wielen, Senior adviseur organisatie en ontwikkeling

 

 

Trajectum LVB

Trajectum LVB is onze derde zorgambassadeur en daar zijn we trots op! De zorginstelling uit Zwolle biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag. Trajectum heeft vorig jaar de samenwerking met Visma | Raet met vier jaar verlengd en timmert hard aan de weg om samen met ons steeds meer Youforce applicaties in gebruik te nemen. Dit jaar is gestart met de implementatie van Flex Benefits en de komende maanden staan de Youforce App en Youforce Reporting op het programma.

Foto v.l.n.r.: Frits Nicolai, Concern Controller, Rachel Timmer, Customer Success Director, Gitta Ludwig-van Baasbank, Manager Zorgadministratie en PA&SA

 

Zorgambassadeurs Trajectum.jpg

 

 

 

Zorgambassadeurs-Lelie-Zorggroep.jpg

Lelie zorggroep

Lelie zorggroep is de vierde van onze zorgambassadeurs. De ambitieuze zorgorganisatie uit Rotterdam heeft eerder dit jaar Zorgcentrum Riederborgh overgenomen en heeft daarmee meer dan 4.000 medewerkers in dienst. Met zo’n groot personeelsbestand is goed en modern personeelsbeleid noodzakelijk. De HR-afdeling van Lelie zorggroep moderniseert haar HR-processen daarom voortdurend om het de medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken. Eén van de innovaties die hier binnenkort voor wordt uitgerold, is de Youforce app. Wij kijken ernaar uit om samen met Jan Zuidema, Teamleider HR van Lelie zorggroep meer zorgorganisaties mee te nemen in deze en andere mogelijkheden van Youforce.

Foto v.l.n.r. Rachel Timmer, Customer Success Director, Jan Zuidema, Teamleider HR

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.