Nieuwe kortingsactie Fietsenwinkel.nl

Nieuwe kortingsactie Fietsenwinkel.nl

Sinds vorig jaar kopen klanten van Visma | Raet voordelig een elektrische fiets via onze partner Fietsenwinkel.nl. De e-bikes en Pedelecs zijn razend populair en ideaal als je wat verder van je werk woont, maar liever de auto of het OV vermijdt. Met het fietsseizoen voor de deur hebben we een nieuwe kortingsactie afgesproken zodat je nog voordeliger een e-bike of Pedelec koopt.

Vanaf 1 maart tot 30 september 2021 krijg je afhankelijk van het merk,100 of 200 Euro korting op de laagste prijs bij Fietsenwinkel.nl. De actie geldt voor het volledige assortiment elektrische fietsen en komt bovenop de korting die op de website staat.

Kortingsoverzicht per merk

200 Euro korting 100 Euro korting
Brinckers, Stromers, Merida, Victoria, Giant,    Cortina, Cube, Bohlt,
Vyber, BMC, Riese & Muller, Sensa    Kreidler, Phatfour, Popal

Fietsen draagt bij aan een vitale levensstijl en gemotiveerde medewerkers. Veel organisaties stimuleren het gebruik van de fiets al. Als hoofdsponsor van team Jumbo Visma en partner van vitaliteit helpen we graag mee en bieden via Fietsenwinkel.nl een aantrekkelijke korting op bijna alle fietsmerken. Fiscaal vriendelijk fietsen kopen via een fietsplan of de WKR kan ook bij Fietsenwinkel.nl. Je combineert de korting dus prima met bestaande regelingen.

Hoe bied je de medewerkers deze korting aan?

In onze oplossingen beschik je over een tegel om snel en voordelig een elektrische fiets te bestellen. Je bepaalt zelf of en wanneer je de tegel activeert. De tegel linkt naar een aparte webpagina van Fietsenwinkel.nl voor klanten van Visma | Raet. Hier vind je het volledig assortiment elektrische fietsen en lees je hoe je de korting verzilvert. Fietsenwinkel.nl heeft ook 12 winkels voor een vrijblijvende proefrit.

Op de pagina’s van Youforce portaal en Flex Benefits op onze community en in de Service Cloud van Visma.net vind je een helptekst voor de activatie.

Wil je meer informatie over Fietsenwinkel.nl stuur dan een e-mail naar zakelijk@fietsenwinkel.nl. Heb je vragen over de activatie van de promotie in Youforce, Flex Benefits of Visma.net, neem dan contact op met de Service Desk.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.