Karmac en Visma | Raet hebben hun partnership verlengd

Karmac en Visma | Raet hebben hun partnership verlengd

Al jaren levert dit partnership onze klanten een naadloze samenwerking op voor het digitaal maken van personeelsdossiers.

Karmac digitaliseert en importeert de dossiers in uw Visma|Raet omgeving en zorgt voor een veilige en vertrouwelijke verwerking. De processen bij Karmac zijn ISO gecertificeerd ( ISO 9001 en ISO 27001) en alle medewerkers zijn in het bezit van een geheimhoudings-en integriteitsverklaring. Een vertrouwelijke verwerking is hiermee zowel digitaal als fysiek gegarandeerd. Karmac fungeert als sparringpartner en adviseert u tevens over wet- en regelgeving , documentmanagement en een juiste bewaar structuur. Samen zorgen wij voor de (eerste) stap naar een digitale organisatie. Als onderdeel van het partnership zijn afspraken gemaakt over de monitoring, incidentmanagement en het technisch beheer. Hierdoor kan elke klant dus optimaal en onverstoord gebruikmaken van de geïntegreerde systemen.

Over Karmac

Karmac maakt informatie voor nu en in de toekomst toegankelijk. Door gebruik te maken van vooruitstrevende technologieën bieden zij innovatieve oplossingen op het gebied van digitalisering. Daarbij investeren zij op een duurzame wijze in klant- en partnerrelaties. Met deze informatie, die plaats- en tijdonafhankelijk beschikbaar is, zijn onze klanten slagvaardiger en in staat effectiever te handelen. Geheel software onafhankelijk bedienen zij organisaties in zowel binnen- als buitenland. De diensten die Karmac verzorgt richten zich op digitalisering, document process outsourcing, archiefbeheer, archiefbewerking en advisering. Karmac Informatie en Innovatie is onderdeel van de KMM groep, een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met zestien landelijke en deels internationaal actieve bedrijven en ruim 800 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels. De KMM Groep is 7 keer benoemd tot Deloitte’s Best Managed Company (in 2008, 2009, 2010, 2011, 2016-2017, 2017-2018 en 2019). De KMM Groep bestaat uit de volgende vier labels: Metafoor, IVIO, Karmac en Prosu.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.

Aanmelden nieuwsbrief