Karmac en Visma | Raet verlengen partnership

Karmac en Visma | Raet verlengen partnership

Wij hebben ons partnership met Karmac verlengd. Dit partnership levert onze klanten al jaren een naadloze samenwerking op voor het digitaal maken van personeelsdossiers.

Karmac digitaliseert en importeert personeelsdossiers in Youforce van Visma | Raet. De processen bij Karmac zijn ISO gecertificeerd (ISO 9001 en ISO 27001) en al hun medewerkers bezitten een geheimhoudings- en integriteitsverklaring. Hierdoor kunnen we een veilige en vertrouwelijke verwerking garanderen, zowel digitaal als fysiek.

Stap naar een digitale organisatie

Henk van de Geest, Partner Success Manager: “Karmac is een goede sparringpartner en adviseert over wet- en regelgeving, documentmanagement en een juiste bewaar structuur. Samen met Karmac zorgen we ervoor dat onze klanten de (eerste) stap maken naar een digitale organisatie.”

Daarbij zijn er met Karmac afspraken gemaakt over het technisch beheer en hoe er om wordt gegaan met incidenten. Bijvoorbeeld wie en hoe je iemand kan benaderen als er problemen zijn in de integratie. Zo kunnen klanten optimaal en onverstoord gebruikmaken van de geïntegreerde systemen.

Meer over Karmac

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.