Visma | Raet koppelt Klippa’s Digitaal Declareren met Youforce

Visma | Raet koppelt Klippa’s Digitaal Declareren met Youforce

We werken samen met Klippa door hun app Digitaal Declareren te koppelen aan ons Youforce platform. Door deze integratie worden organisatie- en medewerkergegevens automatisch gesynchroniseerd met Klippa. Geen dubbele invoer van informatie of bestandsuitwisselingen, maar slimmer samenwerken met hetzelfde resultaat.

Visma | Raet en Klippa ontzorgen de werkgever door het leveren van deze integratie. Robuust, compliant en toekomstbestendig. Daarbij voldoet de integratie aan de richtlijnen die de Autoriteit Persoonsgegevens stelt voor de uitwisseling van persoonsgegevens. Zo worden er alleen persoonsgegevens uitgewisseld die nodig zijn voor het declaratieproces. Tot slot zorgen industriestandaarden als Https & OAuth2 voor een nóg betere waarborging van informatiebeveiliging.

Alex Spek, Manager Partnerships & Alliances: “Als onderdeel van het partnership hebben we afspraken gemaakt over de monitoring, incidentmanagement en het technisch beheer. Hierdoor kan elke klant optimaal en onverstoord gebruikmaken van de geïntegreerde systemen.” Spek vervolgt: “We liggen samen echt op één lijn. We zijn beiden vooruitstrevend, betrouwbaar en gefocust op het digitaliseren en automatiseren van financiële processen. Dat maakt onze samenwerking zo fijn.”

Meer over Klippa

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.