PGVZ kiest voor nieuwe HR- en payroll-software van Visma | Raet

PGVZ en Visma | Raet hebben op 15 oktober 2021 een driejarige overeenkomst gesloten voor Visma.net HRM & Payroll en Werving & Selectie. PGVZ is tien jaar geleden opgericht met als kerntaak verzorging & verpleging. Inmiddels heeft de zorgorganisatie uit Overijssel 1.200 medewerkers en biedt zij een compleet zorgpakket met huishoudelijke ondersteuning, ambulante begeleiding, zorg binnen wooninitiatieven en werk & dagbesteding.

De groei van PGVZ leidde niet alleen tot een steeds breder zorgpakket voor haar cliënten, maar had ook impact op de interne organisatie. De HR-administratie voerde tot voor kort een groot deel van de HR-taken nog uit via e-mail of papier. Niet alleen is dit arbeidsintensief, maar natuurlijk ook erg foutgevoelig. Met Visma.net HRM & Payroll beschikt de zorgorganisatie nu over een modern en gebruiksvriendelijk systeem voor de medewerkers.

Daarnaast integreert de oplossing eenvoudig met andere software voor bijvoorbeeld tijdsregistratie en roosterplanning. Behalve efficiency biedt dit ook waardevolle stuurinformatie voor ondersteuning van de verdere groei van PGVZ.

De persoonsgerichte aanpak in de demonstratie van de Visma | Raet speelde een belangrijke rol in de uiteindelijke keuze voor Visma.net HRM & Payroll. Door de medewerker en niet de software centraal te stellen was het snel duidelijk voor PGVZ welke voordelen de software biedt ten opzichte van andere HR-oplossingen.

Gosse Noppert, bestuurder PGVZ: “Om onze medewerkers op de beste manier te ondersteunen, zocht PGVZ een nieuw, volwassen en gebruiksvriendelijk HR-systeem. Dit vonden we bij Visma. Via de app kunnen onze medewerkers wijzigingen doorgeven en loonstrookjes inzien, en de modules gaan onze HR-medewerkers veel tijd besparen. Met Visma | Raet is PGVZ klaar voor de toekomst.”

Henry Wijngaarden, account manager Visma | Raet: “Ik ben enorm trots dat PGVZ het partnership aangaat met Visma Raet. De cultuur en manier van denken van PGVZ past goed bij Visma Raet. Ik kijk ernaar uit PGVZ de komende jaren te helpen met het realiseren van hun HR-ambities.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.