Provincie Flevoland kiest na Europese aanbesteding opnieuw voor Youforce van Visma | Raet

Provincie Flevoland kiest na Europese aanbesteding opnieuw voor Youforce van Visma | Raet

De provincie Flevoland heeft na een Europese aanbesteding een nieuwe overeenkomst gesloten met Visma | Raet. De overeenkomst gaat in per 1 januari 2024 en heeft een maximale looptijd van twaalf jaar. De provincie wil met deze overeenkomst de HR-processen die nu nog grotendeels ingericht zijn volgens de klassieke papieren processen vereenvoudigen en moderniseren. Daarnaast is provincie Flevoland in een transitie naar opgavegericht werken. Binnen dit concept staat samenwerking binnen en buiten de organisatie centraal en dit vraagt om een heroriëntatie en vernieuwing van het gebruik van Youforce.

De provincie laat zich graag meenemen in de ontwikkelingen en trends die wij zien in het vakgebied van HR in de overheid. In dit partnership begeleiden wij de provincie Flevoland met onze software naar meer digitalisering, vitalisering en continuïteit binnen de organisatie. Naast het digitaliseren en optimaliseren van HR processen gaat de provincie Flevoland de komende jaren aan de slag met onze LMS oplossing/het leerportaal van Plusport, Easycruit voor werving en selectie en de strategische personeelsplanning via Scenarioplanning van Pointlogic.

“Een aanbestedingstraject is de uitgelezen kans om het huidige HR-systeem kritisch tegen het licht te houden en te vergelijken met andere aanbieders. Het feit dat Visma | Raet dan als beste uit de bus komt zegt dan ook wel iets. We kijken er naar uit onze samenwerking voort te zetten en verder te ontwikkelen.” Hans Tijl, algemeen directeur provincie Flevoland.

“De provincie Flevoland is al vele jaren een klant van Visma | Raet. Het is dan ook fantastisch om zo’n mooie klant weer langer aan ons te kunnen binden. Binnen Visma | Raet hebben we de afgelopen jaren veel energie gestoken in de innovatie van ons portfolio en we kijken ernaar uit om de HR en Payroll ondersteuning naar “een next level” te brengen.” Gerard Schiebroek, Managing Director Visma | Raet.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.