Update Visma l Raet en het coronavirus

Het coronavirus krijgt een steeds grotere impact op onze samenleving. Onzekere tijden waarin onze eerste zorg ligt bij het welzijn van ieders directe omgeving. Vanuit Visma l Raet willen wij allereerst iedereen een hart onder de riem steken, vooral onze klanten in de zorg en het onderwijs.

HR is in deze tijden een spin in het web, daarom blijven wij ook in deze tijd proactief helpen met alle HR uitdagingen binnen jouw organisatie. Ook in deze tijd ondersteunen wij jou om HR- en salarisprocessen te waarborgen.

Onze dienstverlening blijft ongewijzigd, alleen op afstand.

Om het menselijk contact op een effectieve manier te beperken, zullen de meeste medewerkers van Visma l Raet hun werk vanuit huis uitvoeren. Vanaf 15 maart werkt iedereen die daartoe in staat is dan ook vanuit huis. In ieder geval tot 20 mei en indien nodig langer. Wij blijven volledig in bedrijf om de salarisbetalingen van onze klanten te verzorgen en om alle projecten die lopen niet te vertragen.

  1. Al onze medewerkers en service afdelingen blijven voor je klaar staan
  2. Alle klantafspraken gaan telefonisch of via videoconferencing 
  3. Implementatie trajecten of wijzigingen in de software worden op afstand uitgevoerd. Workshops en trainingen kunnen we ook digitaal faciliteren 
  4. Al onze reguliere trainingen en workshops gaan in principe door, maar dan in een online variant. De afgesproken dagen en tijdstippen blijven geldig, deelnemers worden hierover geïnformeerd

Als je de salarisadministratie niet meer kan uitvoeren

Vanuit Visma l Raet bieden wij verschillende oplossingen om jouw salarisadministratie uit te voeren. Van een gehele uitbesteding van de HR taken tot het uit handen nemen van delen van de salarisverwerking. Kom jij door door de coronapandemie in de problemen? Dan denken wij graag met je mee voor een oplossing.

Het jou een stukje makkelijker maken

Natuurlijk komen er veel vragen op HR afdelingen af in deze tijd. Eerder communiceerden wij hierover hoe het zit met de loonbetaling in verschillende situaties. Deze is hier te vinden. Indien er komende tijd veel HR onderwerpen zijn die er leven en wij met onze HR expertise advies in kunnen geven, dan helpen wij onze klanten hierin graag.

Heb je vragen?

Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.