Visma | Raet is genomineerd voor de Computable Awards

Partnerproject bij zorgorganisatie Zozijn voorbeeld van digitale transformatie

Amersfoort - Zorgorganisatie Zozijn besteedde veel tijd aan het goedkeuren en nauwkeurig invoeren van kosten en facturen, het beheer van personeelszaken en het verkrijgen van inzicht in financiële gegevens. De complexe financiële administratie had een negatieve invloed op de zorg aan patiënten. Dankzij een partnerschap met Visma Finance, Visma | ProActive en Visma | Raet werden deze essentiële bedrijfsprocessen geautomatiseerd, waardoor de financiële afdeling nu aanzienlijk meer waarde toevoegt aan het kernproces. Vanwege deze prestatie heeft het project 'API-ecosysteem' een nominatie verdiend in de categorie Partnerproject bij de Computable Awards 2023.

Alle orderverwerking, facturatie en personeelsprocessen worden nu geautomatiseerd afgehandeld via de systemen en er is een geautomatiseerde bankkoppeling opgezet. Hierdoor kunnen medewerkers zich concentreren op de zorg aan cliënten in plaats van tijdrovende administratieve taken. Waar deze processen voorheen veel tijd in beslag namen, is nu slechts een simpele muisklik vereist. Dit heeft geleid tot aanzienlijk snellere betaling van facturen. De nauwe samenwerking tussen de drie zusterbedrijven binnen Visma zorgt voor naadloze gegevensuitwisseling en minimaliseert handmatige en dubbele invoer. 

Het afstemmen van verschillende softwaresystemen blijkt vaak uitdagend. Praktijkvoorbeelden tonen dat financiële software vaak niet goed integreert met HR-software en dat het lastig is voor klanten om de samenwerking tussen diverse softwareleveranciers te coördineren. Om dit probleem te ondervangen, bieden verschillende Visma-bedrijven de mogelijkheid om via API's software-oplossingen te integreren met elkaar en met externe partijen. Dit geeft klanten de vrijheid om de meest geschikte software-oplossing voor hun specifieke behoeften te kiezen en vermindert tegelijkertijd complexiteit. Bovendien wordt geprofiteerd van de expertise van elk afzonderlijk bedrijf. Bij Zozijn waren Visma Financials en Visma | ProActive betrokken bij de implementatie van de financiële software, waar Visma | Raet ondersteuning bood bij de implementatie en vragen met betrekking tot HR- en salarisadministratiesoftware.

Stemmen

Jij kunt ons helpen om deze erkenning te winnen! Breng je stem uit en steun ons in het streven naar continue verbetering van de zorgkwaliteit. Samen maken we het verschil.

Stem nu!

Stemmen kan t/m 5 oktober.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen en updates van Visma | Raet.